Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας - Εκδηλώσεις.







2η Πανελλήνια Ποδηλατική Ανάβαση Ζαλόγγου.

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας συμμετείχε με την Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών ( ΕΔΟΠΑ ) στην 2η Πανελλήνια Ποδηλατική Ανάβαση Ζαλόγγου. Η ΕΔΟΠΑ ανέλαβε την κάλυψη του αγώνα σε θέματα πρώτων Βοηθειών καθώς και σε συνεργασία με την αστυνομία την επιτήρηση των δρόμων και των διασταυρώσεων από όπου θα περνούσαν οι αθλητές. Η ΕΔΟΠΑ κάλυψε τα 16,5 χιλιόμετρα της διαδρομής με δύο οχήματα 4Χ4,δύο μηχανές και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό.
Την διοργάνωση που τείνει να γίνει θεμός και έχει αγκάλιασει η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν . Πρέβεζας , στήριξαν ποδηλατικά τα μαγαζιά της ευρύτερης περιοχής ( Sylvain Bikes, Mega Bikes Arta ).
Η ΕΔΟΠΑ εκφράζει τις ευχαριστίες της, στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση, στους αθλητές για την προσπάθεια τους και την αποδοχή από μέρους τους των ενεργειών της ομάδας, καθώς και στην ελληνική αστυνομία για την συνεργασία τους.
Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας θα βρίσκετε πάντα αρρωγός σε τέτοιες εκδηλώσεις με όλες τις δυνάμεις βοηθώντας τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάδειξη της περιοχής μας και του αθλητισμού.


9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.


Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011 η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας συμμετείχε με την Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών ΕΔΟΠΑ στην 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών με την παροχή ασφάλειας και βοηθειών στην εκδήλωση. Η ΕΔΟΠΑ συμμετείχε με εννιαμελές ομάδα εθελοντών δύο οχήματα και μία μηχανή εξασφαλίζοντας την όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη διαδρομή της φλόγας στην πορεία της προς τον βωμό στην πλατεία Ανδρούτσου.
Η πορεία της φλόγας ξεκίνησε από την Πύλη Αλκύσωνος στην Αρχαία Νικόπολη όπου έγινε η τελετή παραλαβής της φλόγας από τον πρόεδρο του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας κ. Α. Νικολόπουλου και στην συνέχεια ξεκίνησε η πορεία της φλόγας με λαμπαδηδρόμους μέχρι τα τείχη της Αρχαίας Νικόπολης όπου την παρέλαβαν οι μοτοσυκλετιστές της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας σε μια πορεία προς Πρέβεζα όπου πέρασε από τον Μύτικα -  όπου νεαροί λαμπαδηδρόμοι έτρεξαν τους δρόμους του χωριού - και στο Κάστρο του Παντοκράτορα την παρέδωσαν στους ποδηλάτες όπου την μεταφέραν στους δρόμους της Πρέβεζας και στην συνέχεια την παρέδωσαν στου λαμπαδηδρόμους που τρέξαν όλο το ιστορικό κέντρο της πόλης καθώς και την παραλία για να τερματίσουν στην πλατεία Ανδρούτσου όπου άναψαν τον βωμό, και ακολούθησε συναυλία.
Η ΕΔΟΠΑ καθόλη την πορεία της φλόγας παρείχε την συμβολή της - σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το ΕΚΑΒ - στην ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας.
Τα μέλη της ΕΔΟΠΑ συνεχάρη ο Δήμαρχος Πρέβεζας, ο εκπρόσωπος της ΠΟΣΕΑ καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Πρέβεζας για την καθοριστική συμβολή της ΕΔΟΠΑ στην εκδήλωση.
Υπήρξε ιδιαίτερη τιμή για τα μέλη που συμμετείχαν , αλλά και για όλη την ΛΕΚ Ν.Πρέβεζας η συμμετοχή και η συμβολή στην διοργάνωση της 9ης Λαμπαδηδρομίας. Έχοντας αυξημένη την αίσθηση του εθελοντισμού θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεων που προβάλλουν τον εθελοντισμό και την ανθρωπιά μεταξύ των ανθρώπων , και θα στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας τέτοιες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην περιοχή μας.

ΠΗΓΗ - ΠΕΡ/ΡΑ ΦΩΤ/ΕΣ : http://rescuecommando.blogspot.com/