Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 67η επέτειο της ΛΗΞΗΣ του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.



















ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
( Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. )
ΓΑΜΒΕΤΑ 14 και ΑΜΑΛΙΑΣ ΤΚ 56224 ΕΥΟΣΜΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τέταρτη 9 Μαΐου 2012 η ΠΟΕΕΦΕΔ τίμησε τους πεσόντες στον ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το ΓΕΝΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την 67 επέτειο της ΛΗΞΗΣ του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ της Σταυρούπολης με μεγάλη συμμέτοχη επισήμων και επισκεπτών.
Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στην Θεσσαλονίκη κος A.A.Popov, ο Βοηθός Στρατιωτικός Ακόλουθος της Ρωσίας στην Ελλάδα Συνταγματάρχης κος Bogoroditkiy, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κος Μπουτάρης, εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητού του NDC GR – Γ ΣΣ, εκπρόσωπος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ο Πρόεδρος της  Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. Αντ/γος Ε.Α. κος Τραχανατζής, οι Γενικοί Πρόξενοι Σερβίας, Ουκρανίας και Λιθουανίας ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνορώσικης Φιλίας Χαλκιδικής και Μέλος του ΔΣ της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Χαλκιδικής κος Τραπεζανίδης.
Καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης πλήθος κόσμου κατέθεταν λουλούδια και στεφάνια προς τιμήν των πεσόντων ενώ την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους βετεράνοι στρατιώτες, Έλληνες ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Η Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. εκπροσωπήθηκε εκτός από τον πρόεδρο της, ο όποιος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, από τους ΕΦ Λ/ΓΟ ΠΖ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ, ΕΦ ΥΠΛ/ΓΟ ΠΖ ΕΙΔ. ΔΥΝ. ΤΣΑΤΣΑΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΕΦ ΥΠΛ/ΓΟ ΠΖ ΖΔΡΩΖΗ ΠΕΤΡΟ.
Μετά το πέρας της τελετής πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων με τις Προξενικές Αρχές και με τον Βοηθό Στρατιωτικό Ακόλουθο με θέμα την δυνατότητα ανταλλαγής επισκέψεων - συν - εκπαίδευσης  με τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις και με τα αντίστοιχα σωματεία η ομοσπονδίες της Ρωσικής Συνομοσπονδίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΗΓΗ :  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ