Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Κοζάνης – Κοπή πίτας και βραβεύσεις.



Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Κοζάνης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο κτίριο της Λέσχης, παρουσία των μελών της, ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις.



Ειδικότερα, έγιναν βραβεύσεις
1)απο τον Δημαρχο Σερβίων & Βελβενδου στον Γιώργο Χρυσοστομίδη νικητή της επετειακής πορείας των 270 χιλιομέτρων από το Ρύμνιο που υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις. Η επετειακή εκδήλωση με την επωνυμία ” Τρόπαιο των Βαλκανικών Αγώνων” έγινε στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από τη έναρξη των Βαλκανικών Αγώνων 1912- 2012 και διοργανώθηκε από ΓΕΣ.




2)απο τον επιτελάρχη του Α.ΣΣ στην Ομάδα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νομού Κοζάνης κατέκτησε την 1η θέση στην Ρεντίνα, στους 18ους Πανελλήνιους Αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων.


Το φλουρί έτυχε ο Γιάννης Παγουνης, και ο τυχερός της λαχειοφόρου ο 


Πρόδρομος Ασλανιδης κέρδισε ένα αλυσοπρίονο που το δώρισε στην Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Κοζάνης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Δακής, ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Β. Κωνσταντόπουλος, ο αντιδήμαρχος Κοζάνης Β. Καραπάτσιος, ο διοικητής της Α.Δ. Κοζάνης Γ. Καραϊτσης, ο στρατηγός του Α΄ Σ.Σ. Κοζάνης κ.α.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπλέτσος
ΠΗΓΗ : http://kozanimedia.gr/?p=120222