Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή της Βασιλόπιτας από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Χαλκιδικής.



Πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Χαλκιδικής και στη συνέχεια η κοπή της Βασιλόπιτας. Ως γνωστόν η Λ.Ε.Δ.Χ. έχει έδρα την Αρναία και στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο.
Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας κ. Τσιάλας Αθανάσιος και εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων κ. Μαυρουδής Ελευθέριος Υποστράτηγος ε.α, ο Διοικητής της 1ης ΤΑΞ Κ/Δ/-ΑΛ Ταξίαρχος κ. Κοκολομάτης Βασίλειος, ο Απόστρατος της Π.Υ. πρώην Διοικητής της 2ης ΕΜΑΚ κ. Αμπαράς Στυλιανός, ο Διοικητής της 2ης ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης Αρχιπύραρχος κ. Στάμος Δημήτριος και οι Διοικητές των Π.Υ. Πολυγύρου, Σταγείρων Ακάνθου και Αρναίας.
Επίσης παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Θεσσαλονίκης, μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Χαλκιδικής και αρκετοί φίλοι.
Το Δ.Σ. της Πολιτιστικής Εταιρείας Αρναίας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά στη Λέσχη και πάντα επιτυχίες στις δύσκολες αποστολές που αναλαμβάνουν, προς όφελος των συμπολιτών μας.