Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Παρουσία της ΛΕΦΕΔ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2016"


ΠΗΓΗ : http://kranosgr.blogspot.gr/2016/05/2016_36.html

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2016 . Εμπειρίες ζωής !!

Η ΛΕΦΕΔ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε σε έναν ακόμη «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ», τόσο στην οργανωτική (διαθέτοντας ένα τζιπ και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό) με τον συνάδελφο κ. Κωνσταντίνο Παππά, όσο και στο διαγωνιστικό κομμάτι της άσκησης , στο μικτό περίπολο ΑΧΙΛΛΕΥΣ μαζί με συναδέλφους από την ΛΕΦΕΔ ΡΟΔΟΠΗΣ.

Μπράβο σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος !
Τα Συγχαρητήρια όμως αξίζουν στην οργανωτική επιτροπή και ιδιαίτερα στα αδέλφια από την ΛΕΦΕΔ ΗΜΑΘΙΑΣ που με πενιχρά μέσα αλλά αστείρευτη Ελληνική Ψυχή, εφευρετικότητα και φιλότιμο, κατάφεραν να συνδιοργανώσουν με την Μητροπολιτική ΛΕΦΕΔ μια άριστη άσκηση, προσφέροντας σε όλους μας την ευκαιρία να ασκηθούμε και να φτάσουμε στα όρια σωματικών και ψυχικών αποθεμάτων !
Έχω την ανάγκη να αναφέρω ονομαστικά τους συναδέλφους που συμμετείχαν στο περίπολο ΑΧΙΛΛΕΥΣ : Θεόδωρος Κανακίδης, Ανδρέας Μπάλλας, Δήμος Παπαδόπουλος, Γιάννης Ρουπέλας, Δημήτρης Σιμιτσής, Βαγγέλης Τσικόπουλος, Μιχάλης Φωκάς, Βαγγέλης Χαλκιάς. Παρόλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε καταφέραμε να φτιάξουμε έγκαιρα το περίπολο, να διαγωνισθούμε και να τερματίσουμε επιτυχώς, καταλαμβάνοντας την τιμητική 12η θέση σε σύνολο 22 ομάδων. Έχουμε μπροστά μας 11 μήνες για να δουλέψουμε πάνω στις ελλείψεις και στα λάθη μας ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ 2017».

Ο Γραμματέας του παραρτήματος ΛΕΦΕΔ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

Εφ. Ανθλγός (ΦΠΖ)
Μιχαήλ Φωκάς