Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΠΕΝΕΦΥΟ: Παρακολούθηση του Σεμιναρίου P-TEC της Meducation

Την Κυριακή 19.02.2017 μέλη της ΠΕΝΕΦΥΟ παρακολούθησαν το σεμινάριο της εταιρείας meducation: "Protection – Treatment Evacuation Casualties" (Διαδικασίες διαφυγής και επιβίωσης πολιτών σε τρομοκρατικά κτυπήματα).
 

Σκοπός του σεμιναρίου  είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στις σύγχρονες διαδικασίες επιβίωσης απέναντι σε τρομοκρατικές ενέργειες αστικού τύπου με μαζικές απώλειες υγείας, ενώ παράλληλα και ο εφοδιασμός αυτών με τις απαραίτητες γνώσεις πρώτων βοηθειών, προκειμένου να τις παρέχουν σε τέτοιου είδους συμβάντα, είτε στον εαυτό τους, είτε στον διπλανό τους. Η εκπαίδευση εστιάζεται κυρίως στα υγειονομικά προβλήματα που προκύπτουν από αυτές τις καταστάσεις, ενώ συνοδεύεται από μια βασική ενημέρωση ενεργειών για ατομική προστασία, εκκένωση χώρου, ενημέρωση αρχών και μεταφοράς τραυματιών.

Περισσότερα στον σύνδεσμο http://meducation.gr/p-tec/

Αναγνωρίζοντας την άρτια κατάρτιση και τον επαγγελματισμό των διοργανωτών του Σεμιναρίου, γνωστών και από παλαιότερες συνεργασίες (βλ. συνδέσμους παρακάτω), η ΠΕΝΕΦΥΟ επέδωσε τιμητική πλακέτα προς τον επικεφαλής του σεμιναρίου επιβραβεύοντας την εταιρεία Meducation για την διοργάνωση πρωτοποριακών για την Ελλάδα σεμιναρίων στον τομέα της.

ΠΗΓΗ : ΠΕΝΕΦΥΟ