Τρίτη 20 Απριλίου 2010

4η Αγωνιστική Συνάντηση Αλεξιπτωτιστών Μέλη Λεσχών της Π.Ο.Ε.Δ

Ένα Παρασκευο - Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, δραστηριότητες, σεμινάρια, αγώνες, άλματα και συναντήσεις παληών skydivers με νεώτερους πέρασε και αυτό σαν μια όμορφη ανάμνηση.
Θα μπορούσε ο καιρός να ήταν καλύτερος, όπως θα μπορούσε και κατά το ανέκδοτο το τυρί να ήταν μουχλιασμένο, το χαβιάρι μαύρο και το κρασί παληό, αλλά ας το παραδεχτούμε.
Το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού.
Εννέα καινούργιοι Αλεξιπτωτιστές Αεραθλητές μας τίμησαν με την επιλογή τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι για όσο διάστημα ασχολούνται με το ηρωικό μας αεράθλημα, θα είμαστε πάντοτε δίπλα τους με τις γνώσεις των προπονητών μας συνεχώς updated να φροντίζουν για την πρόοδο και την ασφάλειά τους.
Ά, και την αμεσότητα των δραστηριοτήτων τους χωρίς ξενιτεμούς και άδειες από εργασία, λόγω εγγύτητας της Ακαδημίας και των εγκαταστάσεών της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
· Ο αγώνας κατάταξης της ομάδος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα UEP που φέτος θα γίνει στην Κύπρο έληξε με τα παρακάτω αποτελέσματα:

Κατηγορία OPEN:
1. Αγγέλης Ιωάννης
2. Χατζηελένης Γεώργιος
3. Αντωνέλος Γεράσιμος

Κατηγορία INTERMEDIATE:
1. Ζήκος Δημήρης
2. Μαστροθανάσης Αντώνης
3. Μακκάς Κων/νος

Η απονομή των επάθλων έγινε στην Λέσχη Αξιωματικών της 34 Μ/Κ Ταξιαρχίας Πεζικού στο Πολύκαστρο, όπου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων Σ/γός κ. Γαληνός Αθανάσιος, ο Διοικητής της Ταξιαρχίας κα.

· Ο αγώνας διοργανώθηκε από την ΛΕΚ Πιερίας με τον ακούραστο Πρόεδρο και τα μέλη της να έχουν για μια ακόμη φορά καταφέρει να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των εφέδρων καταδρομέων.
Μετά από σιγή ενός λεπτού στην μνήμη των αδικοχαμένων μελών μας από το φοβερό τροχαίο της 17-2-2010, Κώστα Παπαδόπουλου και Γιώργου Παρασκευόπουλου, έγινε η απονομή των κυπέλλων και ακολούθησε γεύμα και χαλαρές κοινωνικές επαφές μεταξύ παλιών και νέων μελών μας.

πηγή: http://www.skydivegreece.gr/DZnews.htm

Σχόλιο "ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ"
Οι ουρανοί είναι δικοί μας ...