Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας - Συμμετοχή στην 1η Ανάβαση Ζαλόγγου !







Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010 η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας συμμετείχε με την Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών ( ΕΔΟΠΑ ) στην 1η Ποδηλατική Ανάβαση Ζαλόγγου. Η ΕΔΟΠΑ ανέλαβε την κάλυψη του αγώνα σε θέματα Α΄Βοηθειών καθώς και σε συνεργασία με την αστυνομία την επιτήρηση των δρόμων και των διασταυρώσεων από όπου θα περνούσαν οι αθλητές. Η ΕΔΟΠΑ κάλυψε τα 16,5 χιλιόμετρα της διαδρομής με δύο οχήματα 4Χ4 και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό.
Την διοργάνωση αγκάλιασε η Κίνηση Φίλων Ποδηλάτων Πρέβεζας και η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν . Πρέβεζας και στήριξαν ποδηλατικά τα μαγαζιά της ευρύτερης περιοχής ( Sylvain Bikes, Mega Bikes Arta & Tsaousis Racing) και η εταιρεία αθλητικών ειδών διατροφής Squeezy.
Η ΕΔΟΠΑ εκφράζει τις ευχαριστίες της, στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση, στους αθλητές για την προσπάθεια τους και την αποδοχή από μέρους τους των ενεργειών της ομάδας, καθώς και στην ελληνική αστυνομία για την συνεργασία τους. Επίσηςέκφράζει τις ευχαριστίες της στην εταιρεία Οδικής Βοήθειας ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για την ανταπόκριση της στην παροχή βοήθειας προς στους ποδηλάτες
Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας θα βρίσκετε πάντα αρρωγός σε τέτοιες εκδηλώσεις με όλες τις δυνάμεις βοηθώντας τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάδειξη της περιοχής μας και του αθλητισμού.

ΠΗΓΗ : http://rescuecommando.blogspot.com/