Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Π.Ο.Ε.Δ. - IΖ΄ Πανελλήνιοι Αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων.

 
Το τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου 2011 διεξήχθησαν στη Ρεντίνα οι ΙΖ’ Πανελλήνιοι Αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων.  Με απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Δ. , οι αγώνες φέτος ονομάσθηκαν «Μαλικούρτεια», προς τιμή του αειμνήστου Στρατηγού Ιωάννη Μαλικούρτη, πρώτου Διοικητή της θρυλικής Ε’ Μοίρας Καταδρομών.  Οι αγώνες είχαν εξαιρετική επιτυχία. Δήλωσαν συμμετοχή 22 συνολικά ομάδες και πήραν μέρος 18 τετραμελής ομάδες, από τις Λέσχες- μέλη της Ομοσπονδίας και από την Σύνδεσμο Αθηναίων Καταδρομέων.  Την διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων ανέλαβε και φέτος η Λ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης. Πρώτη ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα της Λ.Ε.Δ. Φλώρινας, 2η  αναδείχτηκε η ομάδα του Συνδέσμου Αθηναίων Καταδρομέων και 3η  η ομάδα της Λ.Ε.Δ. Πέλλας. Επίσης μεγάλη συμβολή στην διάρκεια της άσκησης είχαν ο Σύλλογος Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων (Σ.Ι.Σ.Ο.), με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ηλιάδη Δημήτρη , η ομάδα Α’ Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η Πυροσβεστική Σταυρού Θεσσαλονίκης.
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 έγινε στη Ρεντίνα, στην  αίθουσα του Κ.Ε.Α.Π. , συνεστίαση όλων των ομάδων, του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Δ., της οικογένειας Μαλικούρτη και των Διοικητών της 1 Μεραρχίας Πεζικού, 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών, Δ’ Μοίρας Καταδρομών και Κ.Ε.Α.Π. και στη συνέχεια η απονομή των επάθλων και των αναμνηστικών.
Η Π.Ο.Ε.Δ. μετά την επιτυχή έκβαση των αγώνων ευχαριστεί θερμά:
- την οικογένεια Μαλικούρτη για την ευγενή παρουσία της.
- την Δ.Ε.Δ. /Γ.Ε.Σ. , την 1η Μ.Π. , την 1η ΤΑΞΚΔ-ΑΛ, την Δ’ Μ.Κ. και το Κ.Ε.Α.Π. για την συμβολή τους στην επιτυχία των αγώνων και για όλες τις εξυπηρετήσεις.
- Την Λ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και ιδιαιτέρως  τον Πρόεδρο της Λέσχης κ. Παμπουκίδη Κώστα και τον Γεν. Γραμματέα κ. Παπαϊωάννου Δήμο, για την άψογη καθ’όλα διοργάνωση των αγώνων.
- τις συμμετέχουσες και τις νικήτριες ομάδες, συγχαίροντας τις ιδιαίτερα .
- Τον Σ.Ι.Σ.Ο. , την ομάδα Α’ Βοηθειών του Ε.Ε.Σ. , τον Δήμο Βόλβης και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σταυρού για την συμβολή τους.
-  Όλες τις Λέσχες για την συμμετοχή τους στους αγώνες, είτε με τις ομάδες τους, είτε με τους κριτές.

Τέλος σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ στους ΙΗ’ Πανελλήνιους Αγώνες.
ΠΗΓΗ : http://www.tolmon.gr/