Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Δελτίο τύπου και φωτό από την εκδήλωση του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας στις 9/6/2012.










ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ
ΝΟΜΟΥ  ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Ν.1301/82)- Α.Φ.Μ 099398395
ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 11, Τ.Κ. 38221 – 1ος όροφος – τηλ. 2421036800
Β Ο Λ Ο Σ


ΠΡΟΣ : Εφημερίδα «Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ»
Υπόψη κ. Β. Δανού

ΘΕΜΑ : « Εκδήλωση παρουσίασης του επιτραπέζιου παιχνιδιού για την
κλιματική αλλαγή: Αλλάζω για το κλίμα».

 Το τμήμα περιβάλλοντος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Μαγνησίας, παρουσίασε στις 9/6/2012, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου εκδήλωση , που αφορά στο επιτραπέζιο παιχνίδι για την κλιματική αλλαγή, «Αλλάζω για το κλίμα», το οποίο είναι προϊόν σχεδιασμού και υλοποίησης της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Νέων Τεχνολογιών του Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος LIFE+07 ENV/GR/000282, «Ανάπτυξη τοπικών σχεδίων δράσης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής μέχρι το 2020», (CLIM-LOCAL 2020), σε συνεργασία με την ομάδα εκπαιδευτικών της Α/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών  για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.Ε.ΚΠ.Ε – Παράρτημα Μαγνησίας) και διανέμεται ήδη στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, όλων των σχολείων του Δήμου Βόλου.

Στην εκδήλωση μίλησαν  ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΠΕΕΚΠΕ Μαγνησίας, κ. Αθανάσιος Καραγιάννης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΠΕΕΚΠΕ και Δ/ντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς-Άλλης Μεριάς κ. Κων/νος Γαϊτανάς.

Τη συζήτηση συντόνιζε ο Γεν. Γραμματέας  του ΣΕΑΝ Μαγνησίας και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΕΕΚΠΕ Μαγνησίας Εφ. Τχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Εφ. Λγος (ΠΖ) κ. Εμμανουήλ Παυλής καλωσόρισε τους καλεσμένους και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση αυτή, καθώς και τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Βόλου κ. Κερασιώτη Ιωάννη , τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς   με τα παιδιά τους, μαθητές της Ε’ + ΣΤ’ τάξης, καθώς και τα μέλη του ΣΕΑΝ Μαγνησίας.

Στην παρουσίαση του επιτραπέζιου παιχνιδιού  εντύπωση και ευχάριστα  συναισθήματα προκάλεσε η βιωματική προσέγγιση του παιχνιδιού, μετά το πέρας των εισηγήσεων, με τη συμμετοχή των παιδιών που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Το Δ.Σ του ΣΕΑΝ Μαγνησίας τίμησε τους καλεσμένους ομιλητές  καθώς και τους συντελεστές υλοποίησης του επιτραπέζιου παιχνιδιού και συγκεκριμένα τους κ. Αθανάσιο Καραγιάννη με τον ασημένιο έφεδρο του συνδέσμου μας και με έπαινο τον κ. Γαϊτανά Κων/νο, την κα Μακέλη Ματούλα υπεύθυνη του ΚΠΕ Μακρινίτσας ,την κα Γκαϊνταρτζή Χρύσα Ψυχολόγο, την κα Εύη Καραΐσκου , συντονίστρια του προγράμματος LIFE, της Δ/νσης Προγραμ/σμού του Δήμου Βόλου , τον κ. Δημήτρη Μητρολιό, Δημιουργό, της Δ/νσης Προγραμ/σμού  του Δήμου Βόλου. 

Επίσης τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτεινιώτη και τον εκπρόσωπό του κ. Ι. Κερασιώτη, για την βοήθειά και υποστήριξή τους, στις περιβαλλοντικές δράσεις του ΣΕΑΝ Μαγνησίας.

Βόλος 11 Ιουνίου 2012

Για το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας


Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Εμμανουήλ Γ. Παυλής                                                   Κωνσταντίνος Γ. Καραδήμας
Έφ. Λοχαγός (ΠΖ)                                                           Έφ. Ταγματάρχης (ΠΖ)