Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Βραβεύτηκαν με τιμές οι Έφεδροι Καταδρομείς Λέσβου !





Αποκλειστικό: Βραβεύτηκαν με τιμές τα παλικάρια της Λέσβου(φώτο)!!



Με δύο ψηφίσματα που θα αποδοθούν στα αρμόδια και συναρμόδια Υπουργεία και σε Κυβερνητικούς και μη Οργανισμούς προς επεξεργασία και υλοποίηση, κηρύχθηκε στις 16/10/2012 η λήξη του Διεθνές Συνεδρίου στη Χίο με θέμα....
«Η απάντησή μας στις πυρκαγιές» που πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Διεθνές Κέντρου Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης «Μαρία Τσάκος», του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, και του Δήμου Χίου, στο Ομήρειο Πνευματικό Χίου. Στο ένα από τα δύο ψηφίσματα και συγκεκριμένα στο δεύτερο, όπου και σας παραθέτουμε, αναφέρεται στην αναγνώριση του εθελοντισμού στο νησί. Τονίζουμε ότι πριν την λήξη του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε και βράβευση των εθελοντικών ομάδων και εθελοντών από Μυτιλήνη, Σάμο και Χίο που βοήθησαν στην κατάσβεση της πρόσφατης καταστροφικής πυρκαγιάς στο νησί στης 18 Αυγούστου 2012, μεταξύ αυτόν και αρκετά από τα μέλη της εθελοντικής μας ομάδας «Κώστας Περρίκος».


Ο πρόεδρος των εθελοντών καταδρομέων Ν Λέσβου Σταύρος Μυρογιάννης μας είπε:


«Επιστρέψαμε σήμερα μετά από δυο ημέρες υπέροχης φιλοξενίας στην όμορφη Χίο. Οι τιμές προς το πρόσωπο μας μεγάλες και όλοι εκεί στην Χίο μας είχαν πολύ ψηλά και μας έδειξαν στον μεγαλύτερο βαθμό που υπάρχει, την ευγνωμοσύνη τους, την αγάπη τους, την εκτιμηση, και το σεβασμό που έχουν για μας. είμασταν η πρώτη εθελοντική ομάδα που πάτησε το πόδι της στο νησί, και αυτό οι Χιώτές δεν το ξεχνάν. Τα λόγια και οι ευχαριστίες που ακούσαμε δεν μπορούν να γραφούν όχι σε μια κόλα χαρτί αλλά ούτε σε 20 κόλες, αμέτρητα ευχαριστώ ,ευχές, και λόγια αγάπης και ευγνωμοσύνης υπερευχαριστούμε την ΝΕΛLINES που μας έδωσε με την βοήθεια της την δυνατότητα να βοηθήσουμε την Χίο μας!!!!»






ΠΗΓΗ  http://www.lesvospost.com/2012/10/blog-post_1876.html?