Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Σ.Ε.Α.Ν. ΣΑΜΟΥ - ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΑΜΟΥ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.







Συνεχίζεται η εκπαίδευση του ΣΕΑΝ Σάμου και των Εθνοφυλάκων με το Τ.Ε. Σάμου με τακτικές βολές με G3A3-A4 & HK11.
Εν 'οψη της Εθνικής μας εορτής, σ΄αυτούς τους δύσκολους και περίεργους καιρούς που διανύουμε ας ζήσουμε νοερά την έξαρση και την παλλαϊκή συμμετοχή εκείνης της εθνικής μέθης. Όπως τότε έτσι και σήμερα δεν πρέπει να μας χωρίζουν διαφορές, δεν πρέπει να μας δηλητηριάζουν πολιτικά μίση, δεν πρέπει να μας διαιρούν τάξεις,ιδέες, φρονήματα. Είμαστε το γένος ενιαίο και αδιαίρετο που πρέπει όπως και τότε να πολεμήσουμε για την ελευθερία, την οποία μας χάρησαν με αίμα και θυσίες οι πρόγονοί μας και που εμείς έχουμε απαράβατο χρέος πάλι με αίμα και θυσίες να τη διαφυλάξουμε, για να την κληρονομήσουμε σαν ιερή επιταγή και παρακαταθήκη στα παιδιά και στα εγγόνια μας.
Η ζωή είναι γεμάτη ακόμα απο ενδιαφέροντα, από στόχους, από ιδανικά. Δεν έχει αδειάσει όπως θέλουν να νομίζουν κάποιοι, δεν έλειψαν εντελώς οι γέφυρες επικοινωνίας.
Πρέπει όμως να επαγρυπνούμε γιατί όπως λέει ο Καβάφης "λίγοι ακούν τον ήχο των γεγονότων που έρχονται ενώ έξω οι πολλοί δεν ακούν τίποτε".
  Οι Έφεδροι Αξιωματικοί κρατούν ψηλά την Ελληνική Σημαία , όσες φορές κλήθηκαν να φυλάξουν θερμοπύλες προτίμησαν ''μάλλον τελευτάν ή μη καλώς ζήν''.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ !!!! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!

Εμμανουήλ Ν. Πέτρου
Έφ. Λοχαγός (ΠΖ)
Πρόεδρος ΣΕΑΝ ΣΑΜΟΥ
www.seansamou.gr