Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων. Τρίτος αγώνας ανωμάλου δρόμου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στο Σταυροβούνι ο τρίτος αγώνας ανωμάλου δρόμου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Στον αγώνα απόστασης δέκα χιλιομέτρων, με διοργανωτή τη Διοίκηση Καταδρομών σε συνεργασία με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού της Εθνικής Φρουράς και την ΚΟΕΑΣ, συμμετείχαν αθλητές είκοσι συνολικά Σχηματισμών, Διοικήσεων και Διευθύνσεων του ΓΕΕΦ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, των Βρετανικών Βάσεων, των Ηνωμένων Εθνών, του σωματείου ‘‘Περικλής Δημητρίου’’ και του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων. Ο αριθμός των αθλητών που συμμετείχαν ανήλθε στους εκατόν ογδόντα.
Την ομάδα του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων αποτελούσαν οι Ανδρέου Μίκης, Ιωάννου Ευάγγελος, Κτωρίδης Αθανάσιος, Παντελή Παντελής, Πέτσας Σταύρος και Στυλιανού Πανίκος. Η ομάδα του Συνδέσμου μας κατετάγη έβδομη, ο δε Πανίκος Στυλιανού κατέλαβε την πέμπτη θέση. Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα της ΙV Ταξιαρχίας.



ΠΗΓΗ : http://psek.org/index.php?option=com_content&view=article&id=546:2012-11-28-18-04-18&catid=36:2010-02-03-17-37-37&Itemid=79