Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ.
Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, στη Λεμεσό, η καθιερωμένη ετησίως εθελοντική αιμοδοσία.
Η ανθρωπιστική αυτή πράξη ήταν αφιερωμένη σε όλους εκείνους, που με το αίμα τους κατέγραψαν τις εξοχότερες σελίδες στη νεότερη ελληνική ιστορία μας. Στις σελίδες αυτές καταχωρήθηκε και η υπέρτατη θυσία των δεκατριών ηρώων της 11ης Ιουλίου 2011.




ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η 27η ετήσια χοροεσπερίδα του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο HILTON PARK στη Λευκωσία, το βράδυ του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2012.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο έντιμος Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης, εκπρόσωποι κομμάτων, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Δήμαρχος Λευκωσίας, πρώην υπουργοί, ανώτατοι δημόσιοι λειτουργοί, ανώτατοι αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς, ο Διοικητής του ΚΣΕΔ, ο Διοικητής της 4ης Ταξιαρχίας, ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ, ο Διοικητής Καταδρομών και το επιτελείο του, εκπρόσωποι συνδέσμων και οργανώσεων.
Στο χαιρετισμό του, ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται για ανασύνταξη των δυνάμεων κι εκσυγχρονισμό των λειτουργιών της Εθνικής Φρουράς, εκφράζοντας εκτίμηση και συμπαράσταση στο έργο του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μάκης Οικονομίδης αναφέρθηκε στην υπέρτατη προσφορά των εφέδρων καταδρομέων, διαβεβαιώνοντας όλους τους παρόντες πως ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων θα παραμείνει λυχνοστάτης του διαχρονικού ελληνικού αξιακού συστήματος.
Κατά τη διάρκεια του εισαγωγικού τελετουργικού σκέλους της εκδήλωσης απονεμήθηκε η ασπίδα του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων στους διατελέσαντες προέδρους του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Αντρέα Παπαχαραλάμπους, Λοΐζο Χατζηκωστή, Γιώργο Φεραίο και Μάκη Κουκκίδη για τις ανεκτίμητες και διαχρονικές υπηρεσίες τους. Τιμητικές διακρίσεις επιδόθηκαν στα μέλη της επίλεκτης ομάδας αλεξιπτωτιστών του Συνδέσμου για τις εξαιρετικές επιδόσεις στους πανευρωπαϊκούς αγώνες που διεξήχθησαν τον Οκτώβριο 2012 στην Ισπανία.
Τυχεροί αριθμοί κλήρωσης: 1907, 689, 7701, 1793, 95, 1999, 6326, 3356, 845, 516, 145









ΠΗΓΗ : http://psek.org