Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ Σ.Ε.Α.Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ & ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ κ.κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟ.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ & ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ
κ.κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟ

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ν. Χαλκιδικής κ.κ. Ιωάννης Κέκερης και Αστέριος Σταθώρος,   συνοδευόμενοι και από τον επίτιμο Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Δέλλιο επισκέφθηκαν στο γραφείο του στην Αρναία τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Ιερισσού Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ Θεόκλητο στις 17 τρέχοντος.
Ο κ. Κέκερης  με την ιδιότητα του Προέδρου του ΣΕΑΝ Χαλκιδικής είχε επισκεφθεί τον Σεβασμιώτατο και κατά την ονομαστική του εορτή, στις 26 Φεβρουαρίου 2013, και μαζί  με τις ευχές από μέρους του Δ.Σ. του επέδωσε ως συμβολικό δώρο το Βιβλίο «ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ 1974 – ΚΥΠΡΟΣ» του συμπατριώτη μας από τη Νικήτη Αθανασίου Χρυσάφη.
Στην τωρινή επίσκεψη το Προεδρείο του ΣΕΑΝ Χαλκιδικής επέδωσε στον Σεβασμιώτατο δια χειρός  του κ. Δέλλιου τιμητική Πλακέτα «ἐπί τῆ ἐνθρονίση του» και του ευχήθηκαν υγεία, μακροημέρευση και δύναμη παρά Κυρίου για καλή ποιμαντορία.
Φανερά συγκινημένος ο Σεβασμιώτατος, τους ευχαρίστησε και ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχαριστίες και ευχές του στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και σε όλους τους Εφέδρους του Νομού.
Γιος Αξιωματικού της Χωροφυλακής ο ίδιος, όπως τόνισε,  τρέφει μεγάλη συμπάθεια στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εφέδρους και μόνιμους.
Η επίσκεψη έληξε με ευχές εκατέρωθεν για συνεργασία και συναντήσεις στο μέλλον.
Ο Σεβασμιώτατος   αποχαιρετώντας τους επέδωσε στον καθένα,  ως ευλογία, το βιβλίο του, με τίτλο «ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ»

ΑΡΝΑΙΑ 17/4/2013
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΚΕΡΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Ε.Α.Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ