Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

5η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ "DIVING MEETING 2013" και 1η ΒΟΥΤΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΙΚΡΩΝ "1ST DISCOVERY SCUBA DIVING JUNIOR" Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ Πλαταμώνας – Πιερίας, ΙΟΥΛΙΟΣ 2013.


 

 Την Κυριάκη 28 Ιουλίου 2013, πραγματοποιήθηκε η 5η Συνάντηση Αυτοδυτών της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας). Η συνάντηση των Αυτοδυτών διοργανώθηκε από το Τμήμα Αυτοδυτών (ΤΜ.ΑΥΤ.) της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας σε συνεργασία με το Καταδυτικό Κέντρο “ Enalios” στον Πλαταμώνα – Πιερίας με σκοπό τον συντονισμό-γνωριμία της Ομάδας Αυτοδυτών της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας.

 

 Οι Αυτοδύτες έφτασαν στις 09:00 π.μ. της Κυριακής, 28 Ιουλίου στο Καταδυτικό Κέντρο “Enalios” στον Πλαταμώνα από όπου πραγματοποίησαν κατάδυση, οι Αυτοδύτες απέκτησαν εμπειρία και συντονισμό σε θέματα Αυτόνομης Κατάδησης.
Στο πλευρό των Αυτοδυτών παραστάθηκε ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας Μαστροθανάσης Αντώνιος και επαίνεσε το έργο των Αυτοδυτών του Τμήματος Αυτοδυτών της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας.
 

 Επίσης στην Συνάντηση των Αυτοδυτών την πρώτη γνωριμία με την Αυτόνομη Κατάδυση είχαν με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή Μαρκόπουλο Αστέριο ο έχων το Καταδυτικό Κέντρο “Enalios” και Μέλος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας, παιδία Μέλων της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας Μαστροθανάση Ελένη του Αντωνίου και Κετσιτζόγλου Κωνσταντίνος του Τριαντάφυλλου.

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Πιερίας τα συγχαίρει και τους εύχεται καλές βουτιές.





ΠΗΓΗ - ΠΕΡ/ΡΑ : http://katadromeispierias.blogspot.gr/