Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Πραγματοποίηση μουσικής βραδιάς από τον ΣΕΑΝ Μαγνησίας.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η μουσική βραδιά που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας, στο πλαίσιο εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυσή του.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη του συνδέσμου με τις οικογένειές τους καθώς και φίλοι του ΣΕΑΝ, απόστρατοι και εν ενεργεία αξιωματικοί.

Την μουσική επιμέλεια είχε ο Εφ. Αξκός και μέλος του Συνδέσμου μας κ. Κώστας Βαϊνάς (ακορντεόν), με την εξαιρετική κομπανία που τον συνόδευε, στο τραγούδι η κα Αγγελική Κοντοπούλου, ο κ. Δημήτρης Τιφλίτης μπουζούκι, ο κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος κιθάρα, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βόλου  Σοφία Κοντοπούλου τραγούδι και Κων/νος Σταμούλης τραγούδι και μπάσο.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας κ. Κων/νος Καραδήμας πήρε το λόγο και αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της μουσικής πανδαισίας απένειμε στον Εφ. Αξκό κ. Κ. Βαϊνά την αναμνηστική  πλακέτα με το θυρεό του Συνδέσμου μας και μια ανθοδέσμη λουλούδια στην κα Αγγελική Κοντοπούλου για την υποστήριξη και επιμέλεια των τραγουδιών της μουσικής βραδιάς.

Η μουσική κομπανία ερμήνευσε ένα πλήθος τραγουδιών μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Θεοδωράκη-Χατζηδάκη, κ.α.), αλλά και έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα.

Υπόσχεση των μουσικών μας αλλά και όλων των παρευρισκόμενων ήταν να επαναληφθεί και άλλη φορά η βραδιά αυτή από την οποία έμειναν όλοι με τις καλλίτερες εντυπώσεις.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά τον κ. Κώστα Βαϊνά και όλους τους μουσικούς που πλαισίωσαν την μουσική κομπανία για την οργάνωση της μουσικής βραδιάς, τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα της Λ.Α.Φ. Βόλου, τον Δντή της ΛΑΦ κ. Κουντούρη Δημήτριο για την άψογη συνεργασία, τον Αξιωματικό Υπηρεσίας Επχία (ΕΜΘ) κ. Αθανάσιο Ντούρα και το προσωπικό της Λέσχης για την φιλοξενία και την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας


Ο κ. Κ. Βαϊνάς (αριστερά), η κα Αγγελική Κοντοπούλου (τραγούδι), ο κ. Γεωργακόπουλος Δ. (κιθάρα) & ο κ. Τιφλίτης Δ. (μπουζούκι)








 
ΠΗΓΗ : ΣΕΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ