Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΣΛΟΒΑΚΙΑ 15-19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016


ΠΗΓΗ : ΙΣ/ΔΑ - Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας               
 
Στις 15 – 19 Ιουνίου 2016, η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) Πιερίας συμμετείχε σε Εκπαίδευση και ρίψεις Αλεξιπτωτιστών της, στις εγκαταστάσεις τον European Paratroopers Association (E.P.A.) στο Partizanske της Σλοβακίας, ακόμη συμμετείχαν Έλληνες Αλεξιπτωτιστές μέλη του Σ.Ε.Κ.Ι. Ρόδου και Ε.Τ.Ε.Ε.Δ. Κορίνθιας, επίσης Έφεδροι και μόνιμα στελέχη από Σουηδία, Ιταλία, Νορβηγία, Πολωνία. 

 
 
Η εκπαίδευση περιελάμβανε την απόκτηση εμπειριών από υλικό και μεθόδους άλλων κρατών, κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν άλματα στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης από αεροσκάφος ANTONOV AN-2, με διάφορους αρχηγούς ρίψεων όπως Ιταλούς, Σλοβάκους και Αμερικανούς. 

 
 
Με το πέρας της εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε τελετή απονομής Πτερύγων Αλεξιπτωτιστών και παρατέθηκε δεξίωση προς τιμή των συμμετεχόντων.

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας συγχαίρει τα μέλη Αλεξιπτωτιστές που συμμετείχαν στην εκπαίδευση Αλεξιπτωτιστών και τον European Paratroopers Association για τις γνώσεις, την εμπειρία και την υλικοτεχνική υποδομή πάνω σε θέματα Αλεξιπτωτισμού.