Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας - Συμμετοχή στο RUN GREECE ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2016.

     Στον αγώνα RUN GREECE που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση στα Ιωάννινα συμμετείχε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας, με την Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών.
         Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαίου 2016 με συμμετοχή 3.000 ατόμων και ήταν ο τρίτος σταθμός τα Ιωάννινα, σε ένα σύνολο αγώνων που γίνονται σε πόλεις της Ελλάδος.
Η ΛΕΚ/ΕΔΟΠΑ κατόπιν προσκλήσεως του ΣΕΓΑΣ Ηπείρου συμμετείχε με την εμπειρία της περσινής συμμετοχής με 9μελές ομάδα και `ένα όχημα και μια μηχανή.
       Η ΛΕΚ επωμίστηκε την ευθύνη της παρακολούθησης του πρώτου αθλητή ως προπορευόμενο όχημα η μηχανή της ΛΕΚ με δύο διασώστες, βοήθησε στην προετοιμασία του χώρου της πλατείας, οργάνωσε τον χώρο του ιατρείου, ανέλαβε την υποστήριξη των αθλητών κατά των τερματισμό τους και γενικά στην διαφύλαξη του χώρου οργάνωσης του αγώνα όπου υπήρχε η γραμματεία του αγώνα και ο χώρος των απονομών, αλλά και όπου της ζητήθηκε από τους διοργανωτές να ενισχύσουν την προσπάθεια με την παρουσία τους.
Στο τέλος του αγώνα η ΛΕΚ δέχθηκε τα συγχαρητηρια των διοργανωτών και του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Ηπείρου κου Μάμαλη.

Το Δ.Σ. της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Ηπείρου κο Κωνσταντίνο Μάμαλη για την εμπιστοσύνη τους και την ευγενική πρόσκληση για συμμετοχή της ΛΕΚ/ΕΔΟΠΑ σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός