Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Π.Ο.Ε.Δ. - Εκδρομή στην περιοχή Καστοριάς-Φλώρινας.

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου η Ομοσπονδία μας οργανώνει εκδρομή στην περιοχή Καστοριάς-Φλώρινας, στα πλαίσια της οποίας : - Το Σάββατο θα τελέσουμε μνημόσυνο στο Μνημείο της Κρυσταλλοπηγής, αποτίοντας φόρο τιμής στους πεσόντες την περίοδο 1947 – 49 Καταδρομείς. Είναι επιβεβλημένο να εκπροσωπηθούν σ’ αυτό όλες οι Λέσχες της Ομοσπονδίας με τα λάβαρά τους και να καταθέσουν στεφάνι. Συνιστάται να φέρουμε περιβολή UEP. Επίσης, θα πραγματοποιήσουμε συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, την οποία καλούνται να παρακολουθήσουν και όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη Λεσχών της Ομοσπονδίας μας.
Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιήσουμε συνεστίαση, στην οποία επίσης παρακαλούμε να είμαστε όλοι παρόντες.-
Την Κυριακή θα παραστούμε στο τελούμενο από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού μνημόσυνο στο Βίτσι.
Το πρόγραμμα, που σκεφτόμαστε και θέτουμε υπόψη σας για προτάσεις βελτίωσης, έχει ως εξής :
Σάββατο, 28 Αυγούστου-Αναχώρηση με τουριστικό λεωφορείο από Θεσσαλονίκη μέσω Εγνατίας-Επίσκεψη στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς Γρεβενών-Άφιξη στη διασταύρωση Κρυσταλλοπηγής-
12:00 Τέλεση μνημοσύνου-Αναχώρηση για Φλώρινα-Γεύμα στη Βίγλα-Άφιξη στη Φλώρινα – εγκατάσταση στο ξενοδοχείο-Συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας-Ψυχαγωγική βραδιά – δείπνοΚυριακή,
29 Αυγούστου-Αναχώρηση για Βίτσι-Συμμετοχή στην τελετή-Αναχώρηση για Καστοριά-Γεύμα στην Καστοριά-Επιστροφή στη ΘεσσαλονίκηΓια όσους κινηθούν από Θεσσαλονίκη θα ναυλωθεί τουριστικό λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει τις πρωινές ώρες του Σαββάτου και θα επιστρέψει το απόγευμα – βράδυ της Κυριακής.
Όσοι δεν εξυπηρετούνται από το λεωφορείο, πρέπει να κινηθούν με δική τους φροντίδα. Για τη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της Φλώρινας θα κάνει συγκεντρωτική κράτηση η Ομοσπονδία. Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν να το δηλώσουν έγκαιρα μέσω των Λεσχών τους, στον Ταμία της Ομοσπονδίας Φώτη Κωνσταντινάκη, τηλ. 2310848888 και 6936848888. Η Ομοσπονδία παρακαλεί για μία μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις, κυρίως δε στο μνημόσυνο στο Μνημείο της Κρυσταλλοπηγής, μαζί με τις οικογένειές μας και τους φίλους μας. Παράλληλα, η Ομοσπονδία μας θα εκπροσωπηθεί και θα καταθέσει στεφάνι στο τελούμενο την ίδια Κυριακή στην Βούρμπιανη (περιοχή Γράμμου) μνημόσυνο. Παρακαλούνται να συμμετάσχουν σ’ αυτό όσοι δε θα παραστούν στο μνημόσυνο στο Βίτσι, κυρίως τα μέλη των Λεσχών της Ηπείρου.

ΠΗΓΗ : www.tolmon.gr