Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Διοικητής Της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ).


Ο Υποστράτηγος Γεώργιος Σεφερλής γεννήθηκε στο Αλιβέρι Ευβοίας το 1955, εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1974 και αποφοίτησε το 1978 ως ανθυπολοχαγός Πεζικού.

Προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου την 07 Μαρ 09.

Τοποθετήσεις Καθήκοντα
Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις σε Μονάδες του Πεζικού και των Ειδικών Δυνάμεων και ως επιτελής σε Σχηματισμούς και Μείζονες Επιχειρησιακούς Σχηματισμούς, ενώ ως ειδικός επιτελής υπητέτησε στην Φρουρά Λάρισας στο JHQ-SC/SIGNAL GRP. Ως Υποδιοικητής υπηρέτησε στην 32 ΤΑΞ Π/Ν "ΜΟΡΑΒΑΣ", ενώ διετέλεσε Διοικητής της 1ης ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ, Φρουρά Ρεντίνας, της 96 ΑΔΤΕ, Φρουρά Χίου και της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ, Φρουρά Έδεσσας. Επίσης έχει υπηρετήσει στην Ανωτάτη Σχολή Πολέμου ως εκπαιδευτής.

Στρατιωτική Εκπαίδευση
Είναι απόφοιτος του συνόλου των Σχολών του όπλου του και των Σχολών των Ειδικών Δυνάμεων (Καταδρομών, Αλεξιπτωτιστών, ΜΥΚ), καθώς και της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου (ΑΣΠ) και της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ).

Μετάλια - Παράσημα
Του έχουν απονεμηθεί τα μετάλλια και οι διαμνημονεύσεις που αντιστοιχούν στον βαθμό του.

Οικογενειακή Κατάσταση
Είναι νυμφευμένος και έχει δυο γιούς.

ΠΗΓΗ : http://www.geetha.mil.gr/media/adispo/ADISPO1.html

ΣΧΟΛΙΟ " ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ " : Άξιος καθ’ όλα ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ όπως τον λέγαμε στο 505 Τ.ΠΝ. στον Βόλο 1998 ο Υποστράτηγος Γεώργιος Σεφερλής, δίκαιος, αυστηρός, επιχειρησιακός, αξιωματικός με όλη την σημασία της λέξης, μας έμαθε με την συμπεριφορά του, εμάς τους έφεδρους αξιωματικούς, τι περιμένει η πατρίδα από εμάς σχεδόν για όλη μας την ζωή. Καλλίτερη επιλογή αξιωματικού για την θέση του διοικητή της Α.ΔΙ.Σ.ΠΟ. δεν μπορούσε να γίνει. Αυτό που μπορούμε να του ευχηθούμε είναι μόνο υγειά σε αυτόν και την οικογένεια του και εις ανώτερα !

Πρόθυμος πάντα να υπηρετήσω υπό τις διαταγές του,
ΕΦ στην ΕΦ ΥΠΛ/ΓΟΣ ΠΖ-ΕΙΔ. ΔΥΝ. ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ ΚΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ.