Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


 63η επέτειος της Μάχης της Φλώρινας

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 θα εορτασθεί στην Φλώρινα η 63η επέτειος της Μάχης της Φλώρινας.Την Ομοσπονδία θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος ο οποίος θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η ΛΕΔ Φλώρινας.
 

Επίσκεψη στο ΚΕΟΑΧ

Κατόπιν αιτήσεώς μας ΔΕΔ/ΓΕΣ ενέκρινε την επίσκεψη στο ΚΕΟΑΧ  μιας oμάδας της ΠΟΕΔ το Σαββατοκύριακο 3-5 Φεβρουαρίου 2012. Υπεύθυνη για την διοργάνωση της επισκέψεως-εκπαιδεύσεως ορίσθηκε η ΛΕΚ Θεσσαλονίκης. Στα μέλη που  επισκέφθηκαν το ΚΕΟΑΧ κοινοποιήθηκαν οι όροι συμμετοχής-παραμονής. Η μετάβαση των μελών έγινε με δικά τους μέσα. Η επίσκεψη κρίθηκε εποικοδομητική.
   

Διήμερη εκδρομή στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου 2012 η ΠΟΕΔ διοργάνωσε διήμερη εκδρομή στον Πολύγυρο Χαλκιδικής όπου το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 , ώρα 18.00, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΕΔ στην αίθουσα  συνεδριάσεων του ΔΣ του Δήμου Πολυγύρου και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 ,ώρα 12.00, η κοπή της πίτας της ΠΟΕΔ ,της ΛΕΔ Χαλκιδικής, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Χαλκιδικής και της Ομάδας Πυροσβέσεως Εθελοντών Αγίου Νικολάου [ΟΠΕΑΝ] σε κοινή εκδήλωση, σε αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Ν.Χαλκιδικής[πρώην Νομαρχίας].

Κατά την τελετή της κοπής της πίτας η ΛΕΔ Χαλκιδικής τίμησε το παλαιότερο μέλος της, τον 80χρονο  Καλλικράτη Κεφαλά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Χαλκιδικής, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, ο Διοικητής της 1ης ΤαξιαρχίαςΚΔ-ΑΛ, ο Επιτελάρχης της 1ης Ταξιαρχίας ΚΔ-ΑΛ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής, ο Διοικητής της ΕΜΑΚ,ο Διοικητής της Δ’ΜΚ,πολλοί υπηρεσιακοί παράγοντες και πολλοί φίλοι μας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο πρώην Πρόεδρος της ΠΟΕΔ κ. Διον. Μυλωνάς καθώς και πολλές αντιπροσωπείες λεσχών. Μετά την κοπή της πίτας παρατέθηκε γεύμα σε ταβέρνα του χωριού Άγιος Πρόδρομος.
Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία χάρη στις προσπάθειες του ΔΣ της ΛΕΔ Χαλκιδικής και κυρίως του Προέδρου της και Α’ Αντιπροέδρου της ΠΟΕΔ Άγγελου Κατσάγγελου.

ΠΗΓΗ : www.tolmon.gr