Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Π.Σ.Ε.Ε.Δ. Σ.Α.Κ. - ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ.



ΕΞΑΙΡΕΤΗ η παρουσία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων/ Συνδέσμου Αθηναίων Καταδρομών (Π.Σ.Ε.Ε.Δ./Σ.Α.Κ.) στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Παλαιό Φάληρο κ φέτος!
Οι έφεδροι αξιωματικοί - υπαξιωματικοί και οπλίτες με απόλυτη τάξη κ συνέπεια παρήλασαν για 5η συνεχή χρονιά, μπροστά σε πλήθος κόσμου που χειροκροτούσε ενθουσιασμένο κ ξεσηκωμένο που υπάρχουν ακόμα ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που τιμούν τις εθνικές εορτές, την πατρίδα, το έθνος, τη σημαία!
Ο πρόεδρος του Π.Σ.Ε.Ε.Δ./Σ.Α.Κ. Εφ. Τχης (ΚΔ) Κόντος Αλέξανδρος για άλλη μια φορά απέδειξε πως ο Σύνδεσμος των Εφέδρων που εκπροσωπεί, είναι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανταπεξέλθει στο οποιοδήποτε κάλεσμα υπέρ της πατρίδος με άξιους κ ικανούς πολίτες-οπλίτες, με βήμα αγέρωχο κ στιβαρό, με ηθικόν ακμαίο κ με χαραγμένη τη γαλανόλευκη στην καρδιά τους!
Η πεζή κ η μηχανοκίνητη πορεία του Συνδέσμου, εκτός από το συναρπαστικό θέαμα που προσέφερε στους παρευρισκόμενους επισήμους κ απλούς πολίτες, έδωσε κ ένα μήνυμα ελπίδας αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάει η χώρα μας πως υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ άξιοι να κρατούν την ελληνική σημαία κ να τιμούν τη στρατιωτική στολή κ τα γαλόνια τους ακόμα κ ως έφεδροι!
Άπαξ καταδρομέας, εσαεί καταδρομέας!
Πολλές ευχαριστίες στον Δήμαρχο του παλαιού Φαλήρου, Ναύαρχο εν αποστρατεία, Χατζηδάκη Διονύσιο, που τίμησε τον Π.Σ.Ε.Ε.Δ./Σ.Α.Κ. με την πρόσκλησή του κ φέτος.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ





ΠΗΓΗ : Π.Σ.Ε.Ε.Δ. - Σ.Α.Κ.