Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Πρόγραμμα Εκδήλωσης Γοργοποτάμου. - Σ.Ε.Ε.Π.



Πρόγραμμα Εκδήλωσης Γοργοποτάμου

Παρασκευή 19/4/2013

(17.00-18.00) Συγκέντρωση στην Γέφυρα του Γοργοποτάμου.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση του Συλλόγου θα πρέπει να έρθουν με τα δικά τους μέσα στο σημείο συνάντησης.
Παράδοση πρωτοτύπων, εγγράφων. Και επιβεβαίωση εγγραφής

(18.00) Αναχώρηση από Γοργοπόταμο για Καρούτες, με μισθωμένο λεωφορείο
(20.00) Άφιξη στις Καρούτες –
Εγκατάσταση (στήσιμο σκηνών , τακτοποίηση υλικών, βραδινό γεύμα υπ’ ευθύνη των ομάδων) Θα

(21.00) Ενημέρωση – συζήτηση -Κατάκλιση
Προβολή Παρουσίασης Διαδρομής, Προβολή Ντοκιμαντέρ για την Ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοποτάμου.
Κατάκλιση

Σάββατο 20/4/2013
(06.00) Έγερση, Απεγκατάσταση, διευθέτηση χώρου,
Πρωινό με ευθύνη των ομάδων

(06.30-08.00) Αναχώρηση ομάδων με χρονική διαφορά δεκαλέπτου.
Πορεία 1ης ημέρας περίπου 40 χιλιομέτρων με υποχρεωτική διέλευση από το ΣΤΕΚ της Γκιώνας και τερματισμό στην σπηλιά της Στρώμνης.
(Μέσος χρόνος διαδρομής υπό φυσιολογικές συνθήκες 10+ ώρες).

(18.00-21.00) Άφιξη ομάδων
Εγκατάσταση (στήσιμο σκηνών , τακτοποίηση υλικών, βραδινό γεύμα υπ’ ευθύνη των ομάδων)
(21.00) Ενημέρωση – συζήτηση -κατάκλιση

Κυριακή 21/4/2013
(06.00) Έγερση, Απεγκατάσταση, διευθέτηση χώρου.
Πρωινό (υπ’ ευθύνη των ομάδων)
(06.30-08.00) Αναχώρηση ομάδων με χρονική διαφορά δεκαλέπτου.
Πορεία 2ης ημέρας περίπου 40 χιλιομέτρων με υποχρεωτική διέλευση από το ΣΤΕΚ της Οίτης και τερματισμό στην Γέφυρα του Γοργοποτάμου.
(Μέσος χρόνος διαδρομής υπό φυσιολογικές συνθήκες 10+ ώρες).
(18.00-21.00) Άφιξη ομάδων
(21.00) Μικρή τελετή λήξης δράσης, αναχώρηση με Ι.Χ

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος ανέρχεται σε 10 ευρώ ανά άτομο και είναι το ποσό που αναλογεί στον κάθε συμμετέχοντα για την μίσθωση του λεωφορείου που θα κάνει την διαδρομή, Γοργοπόταμος-Καρούτες

Όροι και προϋποθέσεις

Μέγιστος Αριθμός συμμετεχόντων

Στην εκδήλωση αυτή μπορούν να λάβουν μέρος Έφεδροι Πεζοναύτες Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου οι οποίοι είναι υγιείς και έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε τέτοιους είδους εκδηλώσεις.

Αυτή τη χρονιά και για λόγους ασφαλείας, οι συμμετοχές θα περιοριστούν στα 40 άτομα (10 ομάδες των 4 ατόμων)

Δηλώσεις Συμμετοχής
Για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή, απαιτούνται τα παρακάτω:

Συμπληρωμένη πλήρως και υπογεγραμμένη, η συνημμένη αίτηση συμμετοχής η οποία θα αποσταλεί πίσω στο Σύλλογο με FAX στο+30211-7700708 ή να σκαναριστεί και αν αποσταλεί στο mail του Συλλόγου, seep012@gmail.com

Να καταθέσει το ποσό των 10 ευρώ στον λογαριασμό ΤΡΑΠΕΖΑ Πειραιώς 5051-060345-483 Πέτρος Αβραμόπουλος με το επώνυμο του ή τα επώνυμα των συμμετεχόντων και αιτιολογία Σ.Ε.Ε.Π., εάν πρόκειται περί κατάθεσης για λογαριασμό ομάδας, εντός 6 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης. Εάν παρέλθει η ημερομηνία κατάθεσης χάνεται η σειρά προτεραιότητας (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάνεται η θέση εάν δεν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι)

Σημαντική σημείωση: Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσκομίσουν μαζί τους στο Γοργοπόταμο τα πρωτότυπα τηςενυπόγραφης αιτήσεως για την τελική επιβεβαίωση. Σε αυτό το σημείο θα καταγραφούν και θα ονομαστούν και οι ομάδες για περαιτέρω επικοινωνία.

Ημερομηνία Λήξης Συμμετοχών:
Λήξη Συμμετοχών με την συμπλήρωση των δέκα πρώτων ομάδων ή το αργότερο μέχρι 4 Απριλίου 2013.

Φυσική Κατάσταση:

Λόγω της φύσης του εγχειρήματος η οποία περιλαμβάνει πορείες μετά φόρτου μεγάλης διάρκειας και σε ορεινή περιοχή της οποίας το υψόμετρο θα ξεπεράσει τα 2000 μέτρα, τα άτομα που θα θελήσουν να αιτηθούν την συμμετοχή τους να έχουν ιδιαιτέρως καλή φυσική κατάσταση, χωρίς ιδιαιτέρα προβλήματα υγείας και επίσης είναι σημαντικό με ευθύνη των ομάδων να προηγηθούν προ-πορείες πριν την πορεία του Γοργοποτάμου.

Η μεταφορά ατόμων τα οποία δεν θα καταφέρουν λόγω αντοχής να ανταπεξέλθουν και θα θελήσουν να επιστρέψουν είτε στη βάση είτε στα ΣΤΕΚ είναι αποκλειστική ευθύνη των ομάδων στις οποίες βρίσκονται, και όχι των οργανωτών.

Υλικά
Οι ομάδες θα πρέπει να φροντίσουν για τα κατάλληλα και αναγκαία υλικά που απαιτούνται (σακίδια , ορειβατική ένδυση και υποδήματα, χειμερινοί υπνόσακοι, υποστρώματα, σκηνές κλπ.) καθώς και την διατροφή τους.

Επικοινωνία
Καλό θα ήταν κάθε ομάδα να διαθέτει συσκευή VHF για καλύτερη επικοινωνία με το ΣΤΕΚ και τις υπόλοιπες ομάδες. Όσοι έχουν την δυνατότητα να προσκομίσουν παρακαλούνται να ενημερώσουν μέσω της αίτησης τους.

Πρώτες Βοήθειες,
Οι διοργανωτές θα ενημερώσουν το ΕΚΑΒ για την εκδήλωση, και βασικές πρώτες βοήθειες μπορούν να παρασχεθούν στα ΣΤΕΚ καθώς επίσης θα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούν να φύγουν από τα δύο σημεία ελέγχου για να συνδράμουν σε ομάδα που αντιμετωπίσει πρόβλημα λόγω μικρού ατυχήματος.

Σίτιση
Τα γεύματα είναι ευθύνη των συμμετεχόντων και των ομάδων στις οποίες ανήκουν.

Διακριτικά – Περιορισμοί
Η εκδήλωση αυτή αφορά την ιστορική αναβίωση μιας καθαρά στρατιωτικού χαρακτήρα επιχείρησης και αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στην σημασία της ενότητας. Επομένως, οι διοργανωτές δεν επιθυμούν να δοθεί το οποιοδήποτε πολιτικό μήνυμα ή ερμηνεία πέραν του μηνύματος της ενότητας όλων κάτω από την ελληνική σημαία και της ιστορικής σημασίας που απέκτησε σε ευρωπαικό επίπεδο το εγχείρημα αυτό καθ’ αυτό. Για να αποφευχθούν λοιπόν οι οποιεσδήποτε διαφορετικές ερμηνείες πέραν αυτής που περιγράφετε στον σκοπό της εκδήλωσης, δεν επιτρέπεται η προσκόμιση, ή η ενδυμασία ή η ανάρτηση, ή η επίδειξη οποιαδήποτε συμβόλου για το οποίο δεν έχει δοθεί η έγκριση των οργανωτών της εκδήλωσης. Επίσης, απαγορεύεται η μεταφορά υλικών προσομοίωσης εξοπλισμού μάχης, (βλ. airsoft, paintball κλπ)

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εκδήλωση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το email του συλλόγου:

seep012@gmail.com
και στα τηλέφωνα
6973920621 – 6979239850