Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΠΟΕΕΦΕΔ - ΚΕΟΑΧ 2016Εκπαίδευση συνεχώς και μακάρι να μην χρειαστεί ,αν χρειαστεί όμως...........
Το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου η Λέσχη υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων βρέθηκε όπως κάθε χρόνο στο Κ.Ε.Ο.Α.Χ.
Η δύναμη μας έφτασε τους 63 άνδρες το πρωί του Σαββάτου καθώς οι ώρες άφιξης δεν ήταν εφικτό να είναι κοινές ,από την δύναμη αυτή ένα τμήμα 36 ανδρών διανυκτέρευσε σε χαράδρα λίγο ψηλότερα από το στρατόπεδο.Δυστυχώς αν εξαιρέσουμε μια ξαφνική χιονοθύελλα το βράδυ της Παρασκευής ο καιρός δεν μας επέτρεψε να ασκηθούμε στις συνθήκες που επιθυμούσαμε.
Το πρωί του Σαββάτου τμήμα αποτελούμενο από μέλη της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Αττικής , Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο. , Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Πέλλας και τρεις αδελφούς Κυπρίους της αθλητικής ομάδας Ωμέγα ανέβηκε έως την κορυφή Αγ. Αντώνιος2.815m.Το υπόλοιπο τμήμα από τα παραρτήματα Ημαθίας ,Λάρισας , Ροδόπης ,Μαγνησίας και Πιερίας ασκήθηκε όλη την ημέρα σε ατομική και κατόπιν ομαδική τακτική.
Το βράδυ του Σαββάτου έλαβε χώρα στην Λέσχη του κέντρου η καθιερωμένη δεξίωση όπου κατά την ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών τιμήθηκε ο δκτης του κέντρου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντγος ΕΑ Τραχανατζής Κωνσταντίνος.