Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Κοπή Βασιλόπιτας Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας.



 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
E.mail : seanevias@gmail.com
Website : www.seanevias.blogspot.gr
 
Θέμα: Κοπή Βασιλόπιτας Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 / 1 / 2016 σε μία ζεστή ατμόσφαιρα , στην κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεως « Το Πηγαδάκι » από Μέλη και Φίλους , η ευλογία της βασιλόπιτας και ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος και ο Πατέρας Χαράλαμπο Παπαδόπουλο Έφεδροs Αξκος – Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Λουκισίων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος κ. Αλέξιος Οικονόμου – Δκτης Σχολής Πεζικού , ο Επίλαρχος κ. Εμμανουηλίδης - εκπρόσωπος του ΚΕΤΘ , ο Υπλγος ( ΠΒ ) κ. Σταματίου – εκπρόσωπος του ΚΕΒΠ , ο Λχγος (ΠΖ) κ. Φαρμακίδης - εκπρόσωπος του 575 Τ ΠΖ , ο αντιδήμαρχος Χαλκιδέων κ. Καρκαντελίδης , ο Υπγος ε.α. κ. Μαμασούκας αντιπρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξκων Στρατού.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφ. Λγχος ( ΔΒ-ΣΓ) Βαρυτιμίδης Μιχαήλ ευχαριστώντας τους επίσημους προσκαλεσμένους , τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου για την έμπρακτη στήριξη τους στην επιτυχία της εκδήλωσης , εξήρε την αξία των Εφέδρων Αξιωματικών κατά την θητεία των αλλά και μετέπειτα στην πολιτική τους ζωή. Αναφέρθηκε επίσης στους σκοπούς ιδρύσεως του Συνδέσμου από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης το 1982 και τους στόχους , σημειώνοντας το Φρόνημα του Εφέδρου Αξιωματικού , την Αγάπη για την Πατρίδα , την Θρησκεία και την Πίστη στα Ιδανικά.

Το 2015 ήταν μία χρονιά γεμάτη με κοινωνικές και εκπαιδευτικές – ενημερωτικές δράσεις για τον Σύνδεσμο μας , κομμάτι αναπόσπαστο της Ελληνικής Κοινωνίας και προέκταση των ενεργών μελών των Ενόπλων Δυνάμεων στην κοινωνία.

Τελειώνοντας εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου προσέφερε μία εικόνα του Προστάτου μας , Μεγαλομάρτυρα Αγίου Νικήτα , στο μέλος του Συνδέσμου & Πρόεδρο των Εφορευτικών Επιτροπών εκλογών για την ανάδειξη των Δ.Σ τα τελευταία χρόνια Έφεδρο Αξκό κ. Πανταζή Κων/νο , τιμώντας την ανιδιοτελή προσφορά του στον Σύνδεσμο .
     

          
Για το  Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος
ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ
Εφ.Λγός ( ΔΒ-ΣΓ )