Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΕΡΜΑΡΗΣ. ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ. Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του κυβερνήτη του APACHE....


Γέμισαν κόκκινους μπερέδες τα καλύβια στη Λαμία, από τους άνδρες της αεροπορίας στρατού που ήρθαν να πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο κυβερνήτη του μοιραίου απάτσι, Ανδρέα Δερμάρη.Πρόσωπα βουβά και σκυθρωπά.
Μάτια βουρκωμένα.Συγγενείς,φίλοι,συνάδελφοι,απλός κόσμος και επίσημοι, όλοι ήταν εκεί..Τραγικές φιγούρες η γυναίκα του, που σε 10 μέρες είναι να φέρει στον κόσμο το 4ο παιδί τους, οι γονείς του και ο μικρότερος αδερφός του.
Τραγικές φιγούρες η γυναίκα του και οι γονείς του Ο αδερφός του δεν ήθελε να τον αποχωριστεί και κρατούσε συνεχώς αγκαλιά την φωτογραφία του.
Στον επικήδειο ο διοικητής του Ανδρέα δεν άντεξε και λύγισε, όπως όλοι άλλωστε...Στα τρία ανήλικα παιδιά του Αλέξανδρο,Λευτέρη και Χριστίνα, όπως και σε αυτό που έρχεται, μάλλον κανείς δε θα τους απαντήσει ΓΙΑΤΙ έχασαν τον πατέρα τους τόσο νωρίς και τόσο άδικα!Απλά θα υπάρξει ένα πόρισμα.Όπως και για τον αδελφικό του φίλο και κουμπάρο που σκοτώθηκε πριν δυο χρόνια περίπου στην Εύβοια, πάλι με απάτσι, κατά τη διάρκεια νυχτερινής εκπαιδευτικής πτήσης.
Το LamiaReport ήταν εκεί για να πει το τελευταίο αντίο στον καλύτερο πιλότο των απάτσι που είχε η Ελλάδα.
ΣΧΟΛΙΟ « ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ » : ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΥΠΗΡΕΤΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ! ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΚΥΡΙΕ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑ !