Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2015, 15 ΦΕΒ 2015 - Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας.

Τη Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Οδός Ύδρας» η Ετήσια Συνεστίαση – Κοπή Βασιλόπιτας της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας.
Κατά την εκδήλωση η Λέσχη τίμησε τον κ. Σιδηρά Χρήστο όπου πραγματοποίησε την πρώτη του ρίψη με αλεξίπτωτο από ύψος 3500ft και σε ηλικία 69 ετών ο μεγαλύτερος αλεξιπτωτιστής στην Ελλάδα και συνεχίζει την εκπαίδευση του πραγματοποιώντας άλματα Επιταχυνόμενης Ελεύθερης Πτώσης (ACELLERATED FREE FALL (AFF)).



Επίσης τιμήθηκε ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Τερζής Ευστράτιος για την πολύτομη προσφορά του κάνοντας γνωστή την Λέσχη και αισθητή την Ελληνική παρουσία στο εξωτερικό πραγματοποιώντας άλματα σε διάφορες ζώνες ρίψεων του εξωτερικού.

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων-Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας συνεχάρη τα Μέλη, τους Φίλους και όλους αυτούς που συνδράμανε για την επίτευξη των σκοπών της Λέσχης κατά την διάρκεια όλου του έτους 2014.





Κοπή της πίτας από το Καρδιολόγο Παπαμιχαήλ Αντώνιο Μέλος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας.



Ο Σιδηράς Χρήστος και Ζήκος Δημήτριος μέλος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας οι τυχεροί του φλουριού της πίτας μια εικόνα του Αγίου Γεώργιου.



Απονομή αναμνηστικού στον Σιδηρά Χρήστο για την πρώτη του ρίψη με αλεξίπτωτο από ύψος 3500ft και σε ηλικία 69 ετών από το Πρόεδρο της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας Μαστροθανάση Αντώνιο.

ΠΗΓΗ : http://katadromeispierias.blogspot.gr/