Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας - Άσκηση εκκένωσης Νοσοκομείου Πρέβεζας.


        Στην άσκηση Εκκένωσης του Νοσοκομείου Πρέβεζας μετά από καταστροφικό σεισμό , συμμετείχε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας, την Πολιτική Προστασία , το ΕΚΑΒ και τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου Πρέβεζας..
        Η ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας ανέλαβε την εγκατάσταση σκηνής στον χώρο του Νοσοκομείου για την χρησιμοποίηση της ως πρόχειρο Ιατρείο καθώς και την εγκατάσταση κινητής σκηνής για την διαλογή των ασθενών και τραυματιών από το προσωπικό του Νοσοκομείου..Ενώ στο τέλος της άσκησης μαζί με το προσωπικό της Π.Υ. Πρέβεζας πραγματοποίησε απεγκλωβισμό κλινήρη ασθενή από τον 2ο όροφο με την μέθοδο της κεκλιμένης γέφυρας.
        Η άσκηση πέτυχε υψηλό βαθμό ρεαλισμού και έδειξε την επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο της Π.Υ. Πρέβεζας όσο και της ΛΕΚ σε μια συνεχιζόμενη συνεργασία , του προσωπικού της Π.Υ. και της ΛΕΚ .. 
      Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΕΚ εκφράζει τις ευχαριστίες του, τόσο στη διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας και το προσωπικό του για την συνεργασία τους όσο και στο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας για την άψογη συνεργασία και συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια της άσκησης ..
 
 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα μέλη της ΛΕΚ που συμμετείχαν στην άσκηση για την προσπάθεια τους και τον "επαγγελματισμό' τους κατά την διάρκεια της άσκησης..