Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ Λ.Ε.Κ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.


Με πρωτοβουλία του Νομάρχη Πρέβεζας κου Βασίλη Ιωάννου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2010 στη Θεοφάνειο Αίθουσα αποχαιρετιστήρια τιμητική εκδήλωση για τους υπαλλήλους της Ν.Α. Πρέβεζας κατά την οποία έγινε και σύντομος απολογισμός του έργου της οκταετίας. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν συμβολικά συνταξιούχοι Διευθυντές και Προϊστάμενοι Υπηρεσιών για την προσφορά τους, ενώ η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση επίσης βράβευσε συμβολικά τρεις από τους φορείς με τους οποίους συνεργάστηκε επιτυχημένα την οκταετία πάνω σε σημαντικά θέματα.
Από τους επιλεγμένους φορείς ήταν και η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας , η οποία βραβεύτηκε για την προσφορά της στην κοινωνία με την Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών, μέσω του εθελοντικού και διασωστικού της έργου.
Ο Νομάρχης Πρέβεζας κ. Βασίλειος Ιωάννου , κατά την διάρκεια της βράβευσης αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που είχε η Νομαρχία με την ΛΕΚ , την αμέριστη και ανιδοτελή προσφορά της Λέσχης και την ΕΔΟΠΑ σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή χρειάστηκε να συνδράμει την Νομαρχία σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών....

ΠΗΓΗ : http://rescuecommando.blogspot.com/