Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ !




Η Ευρωπαϊκή Ένωση Έφεδρων σε συνεργασία με την European Paratroopers Association – ITALY - και την The European Military Parachuting Association GERMANY με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Καταδύσεων ΕΕΚ, οργανώνει ημερήσια εκπαίδευση για την πιστοποίηση πιστοποιημένων πολιτικών αυτοδυτών ( από ομοσπονδίες κλπ ) σε πιστοποιημένους στρατιωτικούς αυτοδύτες RTN Military Open Water Diver ή Italian Military ‘SOMMOZZATORI’ – Scuba Divers - κατωτέρου επιπέδου, με την απονομή του αντιστοίχου πτυχίου και διακριτικού. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Νέων Βρασνών περιοχή Ρεντινας 17 – 18 – 19 Ιουνίου 2011.


Απαραίτητη είναι η κατοχή πτυχίου δύτη ανοιχτής θαλάσσης.

Κόστος συμμετοχής 230 €. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες επικοινωνήστε στα Αγγλικά στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση : reserve.training@gmail.com

Μετά από ενημέρωση που είχαμε θα οργανωθεί επίσης και μια εκπαίδευση αυτοδυτών στην Περιοχή της Καβάλας περί τα μέσα Ιουλίου.

Και οι δυο παραπάνω Ευρωπαϊκοί Σύνδεσμοι μπορούν να πιστοποιήσουν και ατομικά Έλληνες έφεδρους η επαγγελματίες οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν στρατιωτική πιστοποίηση με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Καταδύσεων ΕΕΚ.

Ηλεκτρονική διεύθυνση : reserve.training@gmail.com