Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΜΟΥ ΛΕ.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ. ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2012 - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Π.Ο.Ε.Δ. 2012.


6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Π.Ο.Ε.Δ. 2012, 16 & 17 ΙΟΥNΙΟΥ 2012.




Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε αγώνας αλεξιπτωτισμού της 6ης Αγωνιστική Συνάντηση Αλεξιπτωτιστών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) που διοργανώθηκε από τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας σε συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Ακαδημία.




Ο αγώνας αλεξιπτωτισμού περιλάμβανε προσγειώσεις ακριβείας τριών (3) αλμάτων στατικού ιμάντα ή ελεύθερης πτώσης με παραλληλόγραμμο αλεξίπτωτο από ύψος 3.500 ft. με τρεις κατηγορίες : 1η κατηγορία Νέων Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ., 2η κατηγορία Αλεξιπτωτιστές Π.Ο.Ε.Δ. και 3η κατηγορία Αλεξιπτωτιστές Π.Ο.Ε.Δ. κατηγορία ΟΡΕΝ, ο αγώνας έλαβε χώρα στο Αεραθλητικό Κέντρο Πολυκάστρου - Ν. Κιλκίς.

Οι αγωνιζόμενοι έφτασαν στις 08:00 π.μ. του Σαββάτου, 16 Ιουνίου 2012, στην ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό Κέντρο Πολυκάστρου - Ν. Κιλκίς.



 Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μόνο στην 3η κατηγορία Αλεξιπτωτιστές Π.Ο.Ε.Δ. κατηγορία ΟΡΕΝ, για την 1η κατηγορία Νέων Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. και την 2η κατηγορία Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. δεν ολοκληρώθηκαν λόγου εκλογών όπου είχα προκηρχθεί.

Στην 3η κατηγορία Αλεξιπτωτιστές Π.Ο.Ε.Δ. κατηγορία ΟΡΕΝ αναδείχθηκε :

1ος νικητής ο ΔΥΜΟΥΔΗΣ Παντοιάς της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
2ος νικητής ο ΜΠΙΣΚΑΣ Απόστολος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
3ος νικητής ο ΤΕΡΖΗΣ Ευστράτιος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας.



Συνέχεια και ολοκλήρωση της 6ης Αγωνιστικής Συνάντησης Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. 2012, πραγματοποιήθηκε Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 με την 2η κατηγορία Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ.
     
Οι αγωνιζόμενοι έφτασαν στις 08:00 π.μ. του Σαββάτου, 21 Ιουλίου στο αεροδρόμιο Πολυκάστρου, όπου αγωνίστηκαν πραγματοποιώντας άλματα στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης από ύψος 3500ft, με σκοπό τις προσγιώσεις ακριβείας.

Στη 2η κατηγορία Αλεξιπτωτιστές Π.Ο.Ε.Δ. αναδείχθηκε :

1ος νικητής ο ΖΗΚΟΣ Δημήτριος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
2ος νικητής ο ΜΑΣΤΡΟΘΑΝΑΣΗΣ Αντώνος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
3ος νικητής ο ΜΑΡΤΙΔΗΣ Δημήτριος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας.



ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2012 ΄΄ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1912 – 2012΄΄



Κυριακή 22 Ιουλίου 2012, στο αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου – Ν. Κιλκίς πραγματοποιήθηκε άλμα από τα Μέλη Αλεξιπτωτιστές της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας), της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας, τους Έλληνες Αεροδύτες και Φίλους Αλεξιπτωτιστές αυτής, με την ονομασία «ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2012».

Το ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2012 διοργανώθηκε από τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας σε συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Ακαδημία.


Οι αλεξιπτωτιστές έφτασαν στις 07:00 π.μ. της Κυριακής 22 Ιουλίου, στο αεροδρόμιο του Πολυκάστρου, όπου πραγματοποίησαν άλματα στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης, με σκοπό τις προσγειώσεις ακρίβειας.

Την εκδήλωση των Αλεξιπτωτιστών της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας «ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2012» τίμησαν με την πραγματοποίηση αλμάτων TANDEM (δεμένη με τον εκπαιδευτή αλεξιπτωτιστή) από ύψος 10000 ft πολλοί φίλοι του αεραθλήματος.

Με άλμα TANDEM τίμησε την εκδήλωση «ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2012» η ΠΕΡΠΕΡΑ Στέλλα (ΑμεΑ) από την Θες/νικη.

Το ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2012, η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνετε από την Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας, που με αυτόν τον τρόπο θέλει να δείξει ότι εδώ και ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ 1912 – 2012, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΑΔΑ.

Άλματα πραγματοποιήθηκαν έως αργά το απόγεύμα της Κυριακής.



                                                              ΠΕΡΠΕΡΑ ΣΤΕΛΛΑ

 Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας συγχαίρει για την συμμετοχή στο «ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2012» την Ελληνική Αεροπορική Ακαδημία με τις γνώσεις, την εμπειρία και την υλικοτεχνική υποδομή πάνω σε θέματα Αλεξιπτωτισμού, τους Έλληνες Αεροδύτες και Φίλους Αλεξιπτωτιστές.


Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας συγχαίρει ιδιαίτερα την ΠΕΡΠΕΡΑ Στέλλα (ΑμεΑ) από την Θες/νικη που με την συμμετοχή της και την δύναμη για ζωή που εκπροσώπησε επάξια όλα τα ΑμεΑ στο «ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2012».

ΠΗΓΗ : http://katadromeispierias.blogspot.gr/