Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Π.Ο.Ε.Δ. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2013.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 20.30, η ΠΟΕΔ και η ΛΕΚ Θεσσαλονίκης έκοψαν την πατροπαράδοτη Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο γνωστό Café-Bar-Restaurant ‘’Design’’ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Η ΠΟΕΔ πριν από την τελετή της κοπής τίμησε την ΛΕΚ Θεσσαλονίκης για την διαχρονική προσφορά της στο σύστημα των Λεσχών και στην ΠΟΕΔ, τον νομικό και αεροπόρο Χρήστο Παπαζαφειρίου για την προσφορά του στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και τους Έφεδρους Καταδρομείς Ελευθέριο Κορομπίλη και Βασίλειο Πασχώνη για την προσφορά τους στην ΛΕΚ και την ΠΟΕΔ. Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν κατά σειρά ο Διοικητής του Γ’ΣΣ/NDC-GR ΑντιστράτηγοςΓεώργιος Μπασιακούλης, ο Πρόεδρος της EXPRESS SERVICE Γιάννης Ραφτόπουλο, ο Πρόεδρος της UEP και της ΠΟΕΔ Υποστράτηγος ε.α. Ελευθέριος Μαυρουδής και ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΦ Κύπρου Αντιστράτηγος ε.α. Πέτρος Τσαλικίδης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπλ. Υπουργός Ενεργείας και Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης, ο Βουλευτής Γεώργιος Ορφανός, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Κώστας Δήμου, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών και Δικτύων Σίμος Σιμόπουλος, η εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρ. Μακεδονίας κ. Xρ. Κελεσίδου, οι εκπρόσωποι της Ιης Μεραρχίας Πεζικού και 1ης ΤΑΞΚΔ-ΑΛ, οι Στρατηγοί Π. Τσαλικίδης, Χ. Βαφειάδης, Ν. Μηλιωρίτσας, Δ. Χατζής, Ι. Ζάρας, Κ. Κομπότης, Δ. Λαμπρινάκης, Κ. Ιωαννίδης, Χ.Τομαράς, Δ. Βαλασίδης, Ι. Αλμπάνης, Γ. Στράγκας, Α. Συμεωνίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Θεσσαλονίκης Β. Καρακωστάνογλου και Μ. Στεργίου, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρ. Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης, ο πρώην Διευθυντής της Εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝ. Βουργουντζής, ο Δημοσιογράφος Ε. Κογκαλίδης, Σύσσωμο το ΔΣ της ‘’Ομάδας 21’’ με επικεφαλής τον Πρόεδρό τηςΑ. Δασκόπουλο, μέλη, συγγενείς και φίλοι της ΠΟΕΔ και της ΛΕΚ. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη.
Ο Διοικητής του Γ’ΣΣ/NDC-GR προσέφερε σε εκείνους που έτυχαν τα νομίσματα της πίτας από ένα αναμνηστικό μετάλλιο του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου.
Χαιρετισμούς απεύθυναν κατά σειρά ο Πρόεδρος της UEP-ΠΟΕΔ, ο Πρόεδρος της ΛΕΚ και ο Υπουργός Σ. Καλαφάτης.
Ο Πρόεδρος της UEP και ΠΟΕΔ ευχαρίστησε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδηλώσεως.

Για το ΔΣ της ΠΟΕΔ
Ο Πρόεδρος
Ελευθέριος Μαυρουδής
Yποστράτηγος ε.α.

ΠΗΓΗ : http://roykoymoykoy.blogspot.gr/