Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΕΕΦΕΔ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΌΠΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ
ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ( Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. )
ΓΑΜΒΕΤΑ 14 και ΑΜΑΛΙΑΣ
ΤΚ 56224 ΕΥΟΣΜΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΡΜΟΔΙΟΣ : ΕΦ. Λ/ΧΙΑΣ ΜΑΚΡΗΣ Ι.
Τηλ : 6974735584

Αριθ. Πρωτ.:
Θεσσαλονίκη : 25/07/2013

ΠΡΟΣ:
Μ.Μ.Ε


ΚΟΙΝ:
ΛΕΣΧΕΣ ΜΕΛΗ Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ.


ΘΕΜΑ:  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΕΕΦΕΔ ΣΤΗ  ΣΧΟΛΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΌΠΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Μέλη της ΠΟΕΕΦΕΔ  (ΠΕΝΕΦΥΟ, ΣΕΕΔΑ, ΛΕΦΕΔ Αττικής), κατόπιν εγκρίσεως του ΓΕΣ, επισκέφθηκαν στις 11.07.2013 την Σχολή Ειδικών Όπλων Ενόπλων Δυνάμεων, όπου τους έγινε ενημέρωση γύρω από θέματα ΧΒΡΠ.

Η υποδοχή και φιλοξενία του Διοικητή, Υποδιοικητή και των στελεχών της Σχολής υπήρξε ιδιαιτέρως θερμή προς τους Εθελοντές Εφέδρους. Ο επαγγελματισμός και η κατάρτιση των στελεχών που ανέλαβαν την ενημέρωσή μας ήταν φανερός, ενώ ήταν πρόθυμα να μας επιλύσουν κάθε απορία.

Την θεωρητική ενημέρωση επί του αντικειμένου ακολούθησε παρουσίαση των διαδικασιών και των μέσων που χρησιμοποιούνται από τον ΕΣ και τον Ειδικό Διακλαδικό Λόχο ΧΒΡΠ, σε περιπτώσεις αναλόγων απειλών, ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συζήτηση με τον κ. Διοικητή τόσο σχετικά με το αντικείμενο της επισκέψεως, όσο και για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, επισημαίνοντας αμφότερες οι πλευρές την αξία και την ανάγκη εκπαιδευμένης και αξιόμαχης Εφεδρείας για τον ΕΣ.

Ομολογούμε ότι μείναμε εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο γνώσεων και ετοιμότητος των στελεχών, Αξιωματικών και Υπαξιωματικών όλων των Κλάδων που υπηρετούν στη ΣΕΟΕΔ, και ελπίζουμε η πολύ καλή συνεργασία των Εθελοντών Εφέδρων με το Ενεργό Στράτευμα να έχει την ίδια και καλύτερη συνέχεια.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Δ.Σ.


                            ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
                                 ΕΦ. Λ/ΧΙΑΣ  Π.Ζ.                                                ΕΦ. Τ/ΧΗΣ Π.Ζ.