Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Σειρά δράσεων της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων N Μαγνησίας τον Ιούνιο.



Σειρά δράσεων πραγματοποίησαν τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων τον Ιούνιο.

Πιο συγκεκριμένα: 1/6 περίπολο Γορίτσα/περίπολο Κουκουράβα, 3,7,8/6 αλλά και σχεδόν καθημερινά περίπολο στη Γορίτσα, 5-6/6 σχολικοί αγώνες βόλεϊ (πρώτες βοήθειες), 7/6 συλλογή τροφίμων από θεατρική παράσταση σε Αγριά, 9/6 άσκηση διάσωσης με Caribaldini στη Μπούφα, 10/6 άσκηση σεισμού – πρώτες βοήθειες, δημοτικό σχολείο Ανηλίου, 14/6 συλλογή τροφίμων Άλλη Μεριά (συναυλία), 17-30/6 συμμέτοχη στις εκδηλώσεις Άλλης Μεριάς, 26/6 έρευνες για αγνοούμενο περιοχή Αλυκόπετρας, 26/6 εκδήλωση για παιδιά στην Άλλη Μεριά με διέλευση του ποταμού με κεκλιμένη (fly-fox) συμμέτοχη 60-70 παιδιών, 29/6 αγνοούμενος ψαράς στην Μπούφα το βράδυ, 30/6 απόπειρα αυτοκτονίας στις Πλάκες: σκάφος και εθελοντές στην περιοχή μετά από ενημέρωση από Λιμεναρχείο για κάλυψη θαλάσσιου χώρου. Δεν χρειάστηκε να επέμβουμε.

1-30/6 Νοσοκομείο Βόλου- επείγοντα: σε καθημερινή βάση εθελοντής της Λέσχης προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Όπως έγινε γνωστό, απ΄ τον κ. Βασίλη Ηλιόπουλο, εθελοντή (6944226627), «τα περίπολα γίνονται με τα δυο πυροσβεστικά οχήματα που διαθέτει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων τις ημέρες- ώρες και στις περιοχές που μας προσδιορίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να καλύψουμε τομείς λόγω ανάγκης μεταφοράς πυροσβεστικών δυνάμεων σε συμβάντα ή λόγω μεγάλου βαθμού επικινδυνότητας και σε συνεργασία με την πολιτική προστασία.

Συγχρόνως σε καθημερινή βάση εθελοντές- εθελόντριες επανδρώνουν και το πυροφυλάκειο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων στη Κουκουράβα.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώνονται μεταφέρονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από όπου γίνεται και η διανομή τους. Όλες οι δράσεις είναι σε συνεργασία και συντονισμό με τις αντίστοιχες υπηρεσίες και πάντα επικουρικά και σε αρίστη συνεργασία αν και κάποιες φορές ξεχνούν να αναφερθούν στη συμμετοχή μας.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε σε ένα ήσυχο καλοκαίρι και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να το πετύχουμε».