Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας σε κοινή δράση για την ενημέρωση των πολιτών - VIDEO & PHOTO.



Οι άντρες τις πυροσβεστικής αλλά και οι εθελοντές της ΛΕΚ βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στον πεζόδρομο της Πρέβεζας μπροστά από τα δικαστήρια και διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια στους πολίτες.
Μια προσπάθεια έτσι ώστε να ενημερωθεί το κοινό για την αντιπυρική περίοδο έκαναν από κοινού η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας και η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων (Λ.Ε.Κ.) εχθές το πρωί από τις 10:00 έως τις 13:00 στην πλατεία στα δικαστήρια.


Οι άντρες τις πυροσβεστικής αλλά και οι εθελοντές της ΛΕΚ βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στον πεζόδρομο της Πρέβεζας μπροστά από τα δικαστήρια και διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια στους πολίτες, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να δουν τα οχήματα της Πυροσβεστικής και να ενημερωθούν για την λειτουργία τους.



Πολλοί ήταν και οι πιτσιρικάδες που θέλησαν να κρατήσουν για λίγο την πυροσβεστική μάνικα, κάτι που οι άντρες της υπηρεσίας δεν τους αρνήθηκαν.



Παρόν και ο διοικητής της Π.Υ. Πρέβεζας Απόστολος Βασδέκης ο οποίος σε δήλωσή του τόνισε ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας, ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς είναι μεγάλος, ενώ έχουμε μπει ήδη στην αντιπυρική περίοδο.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια, συμπλήρωσε ο κ. Βασδέκης, πάρθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν, αλλά και για χρήσιμες οδηγίες που θα τους βοηθήσουν την περίοδο αυτή.

Τέλος τόνισε την άψογη συνεργασία που είχε η πυροσβεστική τόσο με τον Δήμο όσο και με τις εθελοντικές ομάδες την περσινή περίοδο, κάτι το οποίο και φέτος θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όποτε χρειαστεί.



Για την άριστη συνεργασία που υπάρχει τόσο με την Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και με την Λ.Ε.Κ αλλά και τις υπόλοιπες συναρμόδιες υπηρεσίες μίλησε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ευάγγελος Ροπόκης εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η χρονιά θα λειτουργήσει και φέτος χωρίς προβλήματα.


Η εξόρμηση ενημέρωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο στα διόδια της ζεύξης προκειμένου οι εκδρομείς του τριημέρου να ενημερωθούν για το σημαντικό θέμα της αντιπυρικής προστασίας.