Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Κ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΡΕΝΤΙΝΑ 06, 07 & 08 ΔΕΚ. 2014





Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) ΠΙΕΡΙΑΣ συμμετείχε στους Κ΄ Πανελλήνιους Αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων με τριμελή αποστολή με αγωνιζόμενοι ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ Ισαάκ, ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ Χρήστο και κριτή ΜΑΣΤΡΟΘΑΝΑΣΗ Αντώνιο.



Οι Κ΄ Πανελλήνιοι Αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), διοργανώθηκαν από την Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων (Λ.Ε.Κ.) Νομού Θεσσαλονίκης στην Ρεντίνα 05, 06 & 07 Δεκεμβρίου 2014 και συμμετείχαν ομάδες των Λεσχών Καταδρομέων και Ειδικών Δυνάμεων Μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. από όλη την Ελλάδα (Φλώρινας, Πέλλας, Πιερίας, Χαλκιδικής, Καβάλας, Έβρου, Λαμίας,) και ανάλογος αριθμός κριτών.
Οι ομάδες που ήταν δυμέλης επί το πλείστον αγωνίστηκαν κάτω από έντονες βροχοπτώσεις (κατάλληλες για τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων) που έκαναν ακόμη ποιο δύσκολη την 4η Θέση.

διεξαγωγή του αγώνα, η ομάδα της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. κατέκτησε την 4η Θέση.
Τα αντικείμενα στα οποία αγωνίστηκαν οι έφεδροι ήταν:

Στίβος τοπογραφίας (ημερήσιος & νυχτερινός) μετά φόρτου, συνολικής απόστασης 30 χλμ.
Αναγνώριση οπλικών συστημάτων
Τεστ παρατηρητικότητας
Διέλευση κολλημάτων
Α’ βοήθειες
«Ορεινός» Αναρρίχηση- Καταρρίχηση
Αντικείμενα πολιτικής προστασίας/διάσωσης
Λοιπά αντικείμενα στρατιωτικού και καταδρομικού ενδιαφέροντος.
Επίσης συμμετείχε στο εκπαιδευτικό τριήμερο το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σταυρού







Θεσσαλονίκης που με Πυροσβεστικό Όχημα και το ανάλογο Προσωπικό για την εκπαίδευση των συμμετεχόντων και τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οι οποίοι με ασθενοφόρο και με τον κατάλληλο εξοπλισμό ήταν έτοιμοι για την εκπαίδευση και παροχή Α! Βοηθειών αν χρειαζόταν.

Η απονομή των επάθλων και των αναμνηστικών έγινε το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη διάρκεια γεύματος, που παρατέθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ρεντίνας παρευρέθηκαν και και τίμησαν με την παρουσία

τους ο Υδκτής της 1ης ΜΠ Ταξίαρχος κ. Ισαάκ Ιωάννης, ο Υδκτής της 1ης ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ Σχης ΠΖ κ. Κυριακίδης Χαράλαμπος, ο Υδκτής του ΚΕΑΠ κ. Παρασκευάς Αναστάσιος και σύσσωμο το ΔΣ της ΠΟΕΔ.


Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας συγχαίρει τα μέλη της και εύχεται να δώσουν το παρόν στους ΚΑ’ Πανελλήνιους Αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων 2015.


Απονομή στην ομάδα της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. από τον Υδκτή του ΚΕΑΠ κ. Παρασκευά Αναστάσιο





ΠΗΓΗ : http://katadromeispierias.blogspot.gr/2014/12/blog-post.html