Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Εγκαίνια για τις νέες εγκαταστάσεις της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας.



Σε νέες εγκαταστάσεις φιλοξενείται και επίσημα πλέον η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας αφού το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που παραχωρήθηκε για τις ανάγκες της ΛΕΚ από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

IMG 0233

Μετά από ένα τρίμηνο κουραστικής εργασίας από τα μέλη της Λ.Ε.Κ. Νομού Πρέβεζας οι νέες εγκαταστάσεις θα φιλοξενούν κατά τον καλύτερο τρόπο τον εξοπλισμό της Λέσχης αλλά και κάποιες από τις εκπαιδευτικές δραστηριότητές της με πιο «ανθρώπινες» συνθήκες.

IMG 0243

«Σήμερα ολοκληρώνεται ένα όνειρο για έναν χώρο που θα εξυπηρετεί της Λέσχης. Για εμάς αυτό το γεγονός μας γεμίζει χαρά αφού φτάνοντας στο 18ο χρόνο λειτουργίας μας θα ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Πλέον ο διασωστικός εξοπλισμός μας θα είναι αποθηκευμένος με όλα τα στάνταρ ασφαλείας, πλέον τα μέλη μας αλλά και όσοι επιθυμούν θα μπορούν να εκπαιδευτούν και να λάβουν γνώσεις πάνω σε θέματα πολιτικής προστασίας για το δικό τους καλό αλλά και για το κοινωνικό σύνολο. Η συμμετοχή σας στη χαρά μας αλλά και η παρουσία σας εδώ μαζί μας μας γεμίζει υπερηφάνια αλλά και καθήκον για την αποστολή μας» τόνισε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΛΕΚ κ. Βασίλης Ράπτης, ο οποίος απέφυγε να αναφερθεί στο έργο της Λέσχης, αλλά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν τη Λέσχη με την προσφορά τους.

IMG 0245

«Επιτρέψτε μου να μην αναφερθώ με λόγια στο έργο της Λέσχης, λίγο πολύ γνωρίζετε το έργο μας και την προσπάθεια που κάνουμε. Θα ήθελα όμως να αναφερθώ σε εκείνους που μας στηρίζουν, έχουμε το προνόμιο να τους έχουμε δίπλα μας, ανθρώπους ικανούς που πιστεύουν στην προσπάθειά μας. Ως κύριος εκπρόσωπος αυτής της προσπάθειας είναι και ως θεσμικός παράγοντας αλλά και ως άνθρωπος, ο κύριος αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, τον οποίο ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη βοήθεια που μας παρέχει και φυσικά για τις ενέργειές του για την παραχώρηση των νέων εγκαταστάσεών μας» τόνισε ο κ. Ράπτης ο οποίος ευχαρίστησε επίσης το δήμο Πρέβεζας και προσωπικά τον αντιδήμαρχο Παύλο Σαραμπασίνα για τη βοήθειά του στον καθαρισμό του χώρου στο προαύλιο, τον κ. Νίκο Καράμπελα, τους χορηγούς Ροπόκη Ευάγγελο, τη Βιοτεχνία Ζέρβας, το κατάστημα Τεμέτερον και το φωτογραφείο Γιωτόπουλος, καθώς και όλα τα μέλη της Λέσχης που μόχθησαν για να ετοιμάσουν το χώρο αυτό.

IMG 0247

«Επιθυμία μας είναι να είμαστε πρώτοι όταν μας χρειάζονται και να φεύγουμε τελευταίοι. Η προσπάθεια συνεχίζεται!» κατέληξε ο κ. Ράπτης, ο οποίος απένειμε στον κ. Στράτο Ιωάννου το έμβλημα του Συλλόγου ως ελάχιστη τιμή για τη βοήθειά του.

IMG 0234

«Αυτή η τιμητική διάκριση δεν είναι προς εμένα, είναι προς το λαό της Πρέβεζας, εγώ αυτό αφουγκράστηκα, που έχει αναγνωρίσει τη μεγάλη συνεισφορά της ΛΕΚ, που είναι η πιο δυνατή εθελοντική ομάδα που υπάρχει στο Νομό μας» είπε ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, ενώ με τα καλύτερα λόγια για την προσφορά της ΛΕΚ μίλησε και Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος ο οποίος πραγματοποίησε τον αγιασμό και δώρισε συμβολικά στα μέλη της ΛΕΚ μια εικόνα του Χριστού.

IMG 0222

Στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της ΛΕΚ έδωσαν παρών μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο διοικητής της Π.Υ. Πρέβεζας κ. Θοδωρής Βαρδης, εκπρόσωποι φορέων και αρχών αλλά και απλοί πολίτες.



ΠΗΓΗ : http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/12624-lek-egkainia.html