Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του .

 
Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου  2015 ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του  στο Παυσίλυπο. Στην εκδήλωση  παρευρέθηκαν, ο διοικητής της στρατονομίας Ανχης (ΠΖ) Παπανικολάου Παύλος   , ο πρόεδρος αποστράτων αξιωματικών νομού Καρδίτσας κος Καραίσκος  Παναγιώτης   -αντιπρόσωποι του  πυροσβεστικού σώματος Καρδίτσας καθώς και πλήθος εφέδρων αξιωματικών και φίλων του συνδέσμου.
Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος  είπε:
Αγαπητοί  φίλοι ,
Μέσα σε δύσκολες στιγμές ,σαν αυτές τον τελευταίο καιρό βιώνουμε όλοι μας ,είναι φυσικό η αισιοδοξία μας  να εξανεμίζεται και η ανησυχία για την κατάσταση  που βιώνει ο κόσμος γενικότερα και η χώρα μας ειδικότερα , να αυξάνεται.
Ο Σ.Ε.Α.Ν. Καρδίτσας στέκεται με αξιοπρέπεια απέναντι στην τοπική κοινωνία όλα τα χρόνια της ύπαρξης του και με κάθε ευκαιρία φρόντιζε να καλλιεργεί την ψυχική  ενότητα μεταξύ των Εφέδρων και επιδιώκει την ηθική και πνευματική εξύψωση τους - όπως ορθά υποδεικνύουν και οι καταστατικές αρχές του . Αυτή η ψυχική καλλιέργεια και η ανθρώπινη επαφή είναι  και η αντίσταση σε όσα συμβαίνουν γύρω μας ! Η ανθρωπιά σε όλες της τις εκφάνσεις είναι ο μόνος ουσιαστικός δρόμος της ανάπτυξης και της πραγματικής προόδου !
Για το Δ.Σ
ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΤΕΝΗΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΦΕΔΡΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ (ΠΖ)