Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2016, 20 ΦΕΒ. 2016 - Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας. Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Μέθεξις» η Ετήσια Συνεστίαση – Κοπή Βασιλόπιτας της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υποστράτηγος ε.α. Κουροβασίλης Περικλής, υπηρετήσαντα χρονιά στις Ειδικές Δυνάμεις, όπου απηύθυναν θερμούς χαιρετισμούς και επαίνεσε το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων-Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας και απένεμε τα έπαθλα - αναμνηστικά διπλώματα σε όσους συμμετείχαν στους 3ους Πανελλήνιους Αγώνες και 3ο Κύπελλο Νέων Εφέδρων Αλεξιπτωτιστών 2015.


Επίσης τιμήθηκαν, Μέλη για την πολύτομη προσφορά τους στη Λέσχη για την επίτευξη των σκοπών της.


Κοπή της πίτας από το
Πρόεδρο της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας
Μαστροθανάση Αντώνιο.

Ο Καραθάνας Αθανάσιος γιος του Καραθάνα Χρήστου Γραμματέα της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας ο τυχερός του φλουριού της πίτας μια εικόνα του Αγίου Γεώργιου.Απονομή Επάθλων Αναμνηστικών από τον Υποστράτηγο ε.α. Κουροβασίλη Περικλή στους Αλεξιπτωτιστές που συμμετείχαν στους 3ους Πανελλήνιους Αγώνες Εφέδρων Αλεξιπτωτιστών 2015.Απονομή Αναμνηστικών Διπλωμάτων από το Πρόεδρο της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας Μαστροθανάση Αντώνιο σε Μέλη για την πολύτομη προσφορά τους.

ΠΗΓΗ :  http://katadromeispierias.blogspot.gr/