Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΛΕΦΕΔ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

ΠΗΓΗ : ΛΕΦΕΔ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Επετειακές εκδηλώσεις για την κήρυξη της επανάστασης του 1821 στη Χαλκιδική - συμμέτοχη της ΛΕΦΕΔ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.



Tο Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 12 ΧΛΜ, Πολύγυρος – Αγ Δημήτριος, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της επετείου της Επανάστασης του 1821  17 Μαΐου στην Χαλκιδική. 
Η ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ έλαβε μέρος στον αγώνα με 5 δρομείς μέλη της ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ,  ένα όχημα 4Χ4 που επιτηρούσε τον αγώνα σε συνεργασία με την Τροχαία Πολυγύρου και στελεχώνοντας τον σταθμό τροφοδοσίας με νερό στην μέση της διαδρομής.

Χορηγοί της διοργάνωσης ο Δήμος Πολυγύρου η Εκκλησιαστική Επιτροπή τα Σαπούνια Βασιλάκης Α. Γιώργος - Λαδόπετρα Βασιλάκη - Ελιές Χλιάπα Παναγιώτη-Μέλι Γαβρίλη Αργύρη.

Συγχαίρουμε όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. 
Φωτογραφίες πηγή fb tomsakis

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ







  4α ΠΥΡΟΣΦΑΙΡΕΙΑ 2016 – Συμμετοχή της ΛΕΦΕΔ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.



Στις 28/5/2016 στην Καλλιθέα Δ Κασσάνδρας Ν Χαλκιδικής η Λέσχη μας ( ομάδα Κασσάνδρας ) συνέδραμε στην κάλυψη των Α' Βοηθειών ( σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ) του  ποδοσφαιρικού αγώνα πυροσβεστών Ροδόπης-Σερβίας
Είναι η  4η συνεχόμενη χρόνια που διοργανώνεται το Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΠΥΡΟΣΦΑΙΡΕΙΑ στην όμορφη Χαλκιδική μας με τη συμμετοχή 16 ομάδων και 300 αθλητών από Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της χώρας, την 113 Πτέρυγα Μάχης, το 424 ΓΣΝ, από Αστυνομικές Υπηρεσίες της βορείου Ελλάδος και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βελιγραδίου – Σερβίας.  
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ