Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

"The North Face Zagori Mountain Runnind 2016" -Υποστήριξη ΛΕΚ

    Στην υποστήριξη του 6ου "The North Face Zagori Mountain Running" συμμετείχε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας με εξαμελές ομάδα εθελοντών στις 22-24 Ιουλίου 2016 . Το "The North Face Zagori Mountain Running" είναι ένα σύνολο αγώνων ορεινού τρεξίματος στην ευρύτερη περιοχή του Ζαγορίου και περιελάμβανε αγώνες 10km , 21 km, 42km και 80km..
   Η ΛΕΚ ανέλαβε την υποστήριξη του σταθμού στην περιοχή ΚΛΗΜΑ στο κέντρο της Χαράδρας του Βίκου , για τους αγώνες των 42km και 80km.. με την παροχή υγειονομικής υποστήριξης των αθλητών καθώς και τροφοδοσία των αθλητών σύμφωνα με τους κανονισμούς των αγώνων.
   Η ΛΕΚ διανυκτέρευσε από την προηγούμενη του αγώνα στην χαράδρα του Βίκου ώστε να βρίσκετε στο σταθμό έγκαιρα λόγου της έναρξης των αγώνων (04:45 80km και 06.30 42km).
Κατά την διάρκεια των αγώνων 21km και 10km η ΛΕΚ υποστήριξε την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στην θέση του Γεφυριού Κόκορη , ενώ αντιμετώπισε με επιτυχία τα περιστατικά παροχής βοήθειας που προέκυψαν μέσα στην διαδρομή των αγώνων..

     Στο τέλος των αγώνων οι διοργανωτές απέμειναν στα μέλη της ΛΕΚ το μετάλλιο των αγώνων για την προσφορά τους στους αγώνες.