Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόσκληση συμμετοχής εφέδρων στον Πανελλήνιο Στρατιωτικό Αγώνα-άσκηση ATHENS PATROL 2016.

 
Αγαπητοί συνάδελφοι Εθελοντές Εφεδροι.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας Προσκαλέσουμε στον Πανελλήνιο Στρατιωτικό Αγώνα-άσκηση ATHENS PATROL 2016 που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο ΣΣΑΕ υπο την αιγίδα της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων(ΠΟΕΕΦΕΔ).

Ο αγώνας, θα λάβει χώρα σε ορεινη περιοχή της Αττικής απο τις 18 εως τις 20 Νοεμβρίου 2016. Οι διαγωνιζόμενοι θα εχουν και φέτος την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ ενος 8ωρου ή ενοςι 24ωρου στίβου με αντίστοιχους βαθμούς δυσκολίας ανάλογη βαθμολογία και βραβευση. Η κάθε ομάδα θα λάβει συγκεκριμένο χρονικό “παράθυρο” για την αποστολή της.
Όμως ο φετινός αγώνας σε αντίθεση με άλλες χρονιές θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στην τεχνογνωσία και ομαδική/ατομική τακτική παρά στις μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις. Σε κάθε περίπτωση,η οργανωτική ομάδα του ΣΣΑΕ μαζί με έμπειρους στεκάρχες/εκπαιδευτές που θα μας ενισχύσουν θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να σας προσφέρουμε ακόμα έναν σύνθετο και δύσκολο αγώνα-άσκηση με τις δέουσες εκπλήξεις και προκλήσεις.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή είτε συμπληρώνοντας την ανάλογη αίτηση στο διαδίκτυο είτε κατόπιν τηλεφωνικής ενημερώσεως. Ακολούθως θα σας αποσταλεί email με επιπλέον πληροφορίες για την άσκηση καθώς και χρήσιμο ηλεκτρονικό υλικό προς μελέτη σχετικά με στρατιωτικά αντικείμενα που ενδεχομένως να εφαρμόσετε στον Αγώνα.

Ως διοργανωτές θεωρούμε ότι To ATHENS PATROL, πέρα από σημαντική ευκαιρία για την ευγενή άμιλλα μεταξύ εθελοντών Εφέδρων επί στρατιωτικών αντικειμένων είναι, κυρίως, μια μεγάλη αφορμή για τη διατήρηση της τεχνογνωσίας μας,την συντήρηση της φυσικής μας κατάστασης, την “λειτουργικότητα” της ομάδας μας αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία να ξαναβρσκομαστε, στον φυσικό μας χώρο, και να βελτιώνουμε συνεχως τις μεταξύ μας σχεσεις. Κατι που ως ΕΛΛΗΝΕΣ παντα το έχουμε ανάγκη!
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας. Ελπίζουμε να διαδώσετε την είδηση,Σας Περιμένουμε!
 
Συλλογος Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων (Σ.Σ.Α.Ε) Mail επικοινωνιας: ssae01@hotmail.com Τηλ: 6998748539