Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 8-5-2011.





Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν δυο εκπαιδευτικά μονοήμερα στο σκοπευτήριο «Δημινίου»από το Συνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας στα πλαίσια εκπαιδευτικής βολής των εφέδρων.

Στην πρώτη συνάντηση (θεωρητική εκπαίδευση) συμμετείχαν 37 μέλη μας ενώ στις 8/5/2011 βρέθηκαν 23 μέλη μας από τα οποία 17 έκαναν βολή με πιστόλι 0,40 και 0,9 χιλ. και 5 μέλη μας βολή με τυφέκιο 380 χιλ.

• Η έκπληξη της ημέρας ήταν η προσέλευση των συλλεκτικών (αναπαλαιωμένων στρατιωτικών οχημάτων εκ μέρους του προέδρου μας) ιδιοκτησίας των συναδέλφων Ιωάννη και Χρίστου Τσαλή.

• Η παρουσία του ιατρού –παθολόγου και μέλους του Συνδέσμου κου Νικόλαου Ιωάννου είχε την δική της σημασία στην επιτυχία της εκπαιδευτικής βολής.

• Το ιδίο σημαντική ήταν η παρουσία του εκπαιδευτή κου Βασιλείου Λεβέντη προέδρου του Α.Σ.Σ.Φ .

• Ευχαριστίες επίσης γραπτός απέστειλε το ΔΣ στην αστυνομική Δνση Μαγνησίας για το γήπεδο του σκοπευτηρίου.

Την επιθυμία , δημιουργίας , σκοπευτικής αθλητικής ομάδας του Σ.Ε.Α.Ν με επικεφαλή τον παλαίμαχο Σκοπευτή και πρωταθλητή του Α.Σ.Ο.Β κο Αθ.Βουτσινα (εφ. Αξκου) με τη συνδρομή του εφ. Αξ/κού -δικηγόρου κου Ηλία Χιώτη προγραμματίζουμε στο 2011 .

Την ικανοποίηση τους εκφράζουν όλοι οι παρευρισκόμενοι με την απαίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο να καθιερωθεί η εκπαίδευση αυτή κατ΄ έτος.

Για το ΔΣ

Μαργαρίτης Δουμουσιάρης

Υπεύθυνος Δημ.σχέσεων