Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Β’ ΜΟΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ.


ΠΟΡΕΙΑ ΒΟΛΗ ΜΕ Β’ ΜΟΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ

Τη Πέμπτη 7 Απριλίου 2011, η ΛΕΦΕΔ Αττικής έλαβε μέρος στην εξαμηνιαία πορεία 50 km της Β’ Μοίρας Αλεξιπτωτιστών στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής. Η ΛΕΦΕΔ συμμετείχε με δύναμη 15 ατόμων, οι οποίοι ήρθαν απευθείας από την εργασία τους, δείχνοντας έμπρακτα τον αλτρουισμό και τον ενθουσιασμό τους.

Η προσέλευση του προσωπικού έγινε στις 19:00 στο στρατόπεδό Σέεμαν στον Ασπρόπυργο, όπου εδρεύει η Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών. Στις 20:15 ξεκίνησε η πορεία όπου τελείωσε στις 05:45 το πρωί της Παρασκευής. Καθόλη τη πορεία τα μέλη της ΛΕΦΕΔ έφεραν φόρτο μάχης και μπόρεσαν επιτυχώς να ολοκληρώσουν την πορεία μαζί με τον 1ο Λόχο Κρούσης της Β’ΜΑΛ. Στην πορεία έγιναν 2 ΣΤΕΚ ανάπαυσης των 15-20 λεπτών το καθένα.

Δυστυχώς δεν δόθηκε άδεια για τα μέλη μας στην πραγματοποίηση βολής. Όμως τα μέλη μας ενημερώθηκαν για το φορητό οπλισμό της Μονάδας.

Η συνεργασία με την Β’ ΜΑΛ ήταν μια πολλή καλή εμπειρία και ευχόμαστε στο μέλλον να υπάρξουν ανάλογες δραστηριότητες. Η ΛΕΦΕΔ Αττικής έλαβε ευμενή σχόλια για την απόδοσή της και την παρουσία της. Το θετικό είναι ότι η στρατιωτική ηγεσία έχει αναγνωρίσει το έργο της ΛΕΦΕΔ και αυτό δίδει στα μέλη της δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους.

Η ΛΕΦΕΔ Αττικής θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς που μας έδωσαν της άδεια συμμετοχής μας στην πορεία-βολή της Β’ ΜΑΛ. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους:

Αντιστράτηγο κ. Φραγκούλη Φράγκο Α/ΓΕΣ
Αντιστράτηγο κ. Ρουσσάκη Κωνσταντίνο Διοικητή Β’ Σώματος Στρατού
Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) K.A. Διοικητή Β’ ΜΑΛ
Το προσωπικό της Β’ Μοίρας Αλεξιπτωτιστών

ΣΧΟΛΙΟ " ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ" : ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ . . . .  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΦΟΙ . . . . ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ . . . . ΠΙΣΤΕΥΩ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ . . . . . . . . .