Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

20 ΧΡΟΝΙΑ 1994 – 2014 ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2014.

20 ΧΡΟΝΙΑ 1994 – 2014
ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2014


    Το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Οδός Ύδρας» η Ετήσια Συνεστίαση – Κοπή Βασιλόπιτας και τα 20 ΧΡΟΝΙΑ από ιδρύσεως της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας.
    Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν τα Μέλη, οι Φίλοι και όλοι αυτοί που συνδράμανε για την επίτευξη των σκοπών της Λέσχης από το 1994 έτος ιδρύσεως έως και σήμερα.  

   Τιμήθηκαν όλοι οι πρόεδροι που διετέλεσαν από ιδρύσεως: Αντωνιάδης Δημήτριος, Κρανίδης Δημήτριος, Τζίτζας Γεώργιος και Μυλωνάς Διονύσιος (Επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης).
    Τιμήθηκαν οι γυναίκες και πρώτες της Πιερίας που πραγματοποίησαν ρίψεις με Αλεξίπτωτο, οι Αλεξιπτωτίστριες: Σαρρή Βασιλική, Τσιτουρίδου Δέσποινα, Ζαντοπούλου Δέσποινα και Τζιότζιου Μαρίνα
κόρη του Τζιότζιου Δημήτριο Μέλους της Λέσχης όπου πραγματοποίησε την πρώτη της ρίψη με αλεξίπτωτο από ύψος 3500ft και σε ηλικία 15 ετών. 
     Επίσης τιμήθηκαν τα παιδία Μελών της Λέσχης που είχαν την πρώτη γνωριμία με την Αυτόνομη Κατάδυση Μστροθανάση Ελένη, Κετσιτζόγλου Κωνσταντίνος, Καραθάνας Ευάγγελος και Σκρέτας Δημήτριος.

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οΥποστράτηγος ε.α. Σπάνος Βασίλειος και οΥποστράτηγος ε.α Κοροβασίλης Περικλής, υπηρετήσαντες χρονιά στις Ειδικές Δυνάμεις, όπου απηύθυναν θερμούς χαιρετισμούς και επαίνεσε το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων-Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας.
 




Κοπή της πίτας από το Πρόεδρο της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας Μαστροθανάση Αντώνιο.










Ο μικρός Γεώργιος γιος του Κετσιτζόγλου Τριαντάφυλλου  μέλος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας ο τυχερός του φλουριού της πίτας ένα αναμνηστικό των 20 ΧΡΟΝΩΝ της Λέσης.











Απονομή αναμνηστικού στην Τζιότζιου Μαρίνα απο το Πρόεδρο της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας Μαστροθανάση Αντώνιο.











Απονομή αναμνηστικών στους μικρούς Αυτοδύτες.




ΠΗΓΗ : http://katadromeispierias.blogspot.gr/