Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ TOY ΣΕΑΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.


Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Παυσίλυπο . Την πίτα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κος Σεραφείμ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντινομάρχης Καρδίτσας κος Τσιάκος Βασίλειος , ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κος Παπαγεωργίου Σταύρος, ο δήμαρχος Μουζακίου κος Κωτσός Γεώργιος , ο διοικητής της στρατονομίας κος Μητρούτσικος Ευάγγελος, ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας καθώς και πλήθος εφέδρων αξιωματικών και φίλων του συνδέσμου.
Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος είπε:

Αγαπητοί φίλοι ,

Μέσα σε δύσκολες στιγμές ,σαν αυτές τον τελευταίο καιρό βιώνουμε όλοι μας ,είναι φυσικό η αισιοδοξία μας να εξανεμίζεται και η ανησυχία για την κατάσταση που βιώνει ο κόσμος γενικότερα και η χώρα μας ειδικότερα , να αυξάνεται.
Ο Σ.Ε.Α.Ν. Καρδίτσας στέκεται με αξιοπρέπεια απέναντι στην τοπική κοινωνία όλα τα χρόνια της ύπαρξης του και με κάθε ευκαιρία φρόντιζε να καλλιεργεί την ψυχική ενότητα μεταξύ των Εφέδρων και επιδιώκει την ηθική και πνευματική εξύψωση τους - όπως ορθά υποδεικνύουν και οι καταστατικές αρχές του . Αυτή η ψυχική καλλιέργεια και η ανθρώπινη επαφή είναι και η αντίσταση σε όσα συμβαίνουν γύρω μας ! Η ανθρωπιά σε όλες της τις εκφάνσεις είναι ο μόνος ουσιαστικός δρόμος της ανάπτυξης και της πραγματικής προόδου !


ΠΗΓΗ : ΣΕΑΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ