Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Eκπαιδευτική ημερίδα της Λ.ΕΦ.ΕΔ. Ν. Λάρισας με θέμα ''Ασφαλή Χρήση Πυροβόλων όπλων''





Την Πέμπτη 23/1/2014 η Λ.ΕΦ.ΕΔ. Νομού Λάρισας πραγματοποίησε εκπαιδευτική ημερίδα για τα μέλη της με θέμα : Ασφαλή Χρήση Πυροβόλων όπλων.


Στο πρώτο μέρος της ημερίδας έγινε παρουσίαση σύγχρονων πιστολιών όπως τα GLOCK 17, WALTHER P99 διαμετρήματος 9mm καθώς και του πιστολιού που χρησιμοποιεί ο Ελληνικός στρατός, το οποίο δεν είναι άλλο από το κλασσικό «σαρανταπεντάρι» 1911 Α1 .


Στο δεύτερο μέρος έγινε η παρουσίαση της καραμπίνας SAIGA .410
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε βολή από τα μέλη που κατέχουν άδεια Σκοπευτή.
Ευχαριστούμε τον Α.Σ.Ο.Λ. για την παραχώρηση του σκοπευτηρίου στην Νίκαια Λάρισας, και την πολύτιμη συμβολή των μελών του στην επιτυχή ολοκλήρωση της ημερίδας.

Ποια είναι η ΛΕΦΕΔ

Η ΛΕΦΕΔ - Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων είναι μια προσπάθεια συνειδητοποιημένων εφέδρων αξιωματικών και οπλιτών, Ελλήνων πολιτών που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και ενίσχυση των μεταξύ αυτών αναπτυχθέντων κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας σχέσεων, δεσμών και ιδεών και ιδίως η καλλιέργεια του εθελοντισμού, της φιλοπατρίας, της πειθαρχίας και του αλτρουισμού επ’ ωφελεία των ενόπλων δυνάμεων και της εθνικής αμύνης της Πατρίδας. Αν και η ΛΕΦΕΔ - Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το έτος 2006, τα ιδρυτικά της μέλη συμμετείχαν σε επιχειρήσεις από το 1993 και έχουν πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχα προϋπάρχοντα σωματεία. Μέλη της ΛΕΦΕΔ μπορούν να γίνουν όσοι είναι εν ενεργεία στελέχη ή έχουν υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις ή τα Σώματα Ασφαλείας (ΕΣ, ΠΝ, ΠΑ, ΕΛΑΣ, ΛΣ, ΠΣ κλπ).
Η έδρα του παραρτήματος Ν.Λάρισας είναι στην Ηρώων Πολυτεχνείου 140, τηλ 6955489525, email lefed.larisa@gmail.com