Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ- (φωτο) 1) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ( 17 ΜΑΙΟΥ 1821 ) ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 12 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ 2)ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΙΘΩΝΙΑ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.



Tο Σάββατο 17 Μαΐου 2014 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 12 ΧΛΜ στα πλαίσια των εκδηλώσεων της επετείου της Επανάστασης του 1821 – 17 Μαΐου στην Χαλκιδική η ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ έλαβε μέρος στον αγώνα με 5 μέλη ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ και μια φίλη της λέσχης. 



Την Τρίτη 20 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε άσκηση ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην Σιθωνίας, η ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ έλαβε μέρος στον αγώνα με μια εποχούμενη ομάδα σε όχημα 4Χ4 ως πεζοπόρο τμήμα και δυο παρατηρητές στο κέντρο διοίκησης της άσκησης. Η εμπειρία και η γνώση που αποκόμισαν τα μέλη της Λέσχης από μια τόσο μεγάλη άσκηση με προσωπικό ήταν σημαντική ως προς την αποστολή της στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
ΠΗΓΗ : ΛΕΦΕΔ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ