Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.



Tην Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων των γραφείων – εγκαταστάσεων ( κτιρίου που παραχωρήθηκε από τον ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ) της ΛΕΣΧΗΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Στην τελετή παρέστησαν ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ( και υποστηρικτής του έργου μας ) κ Βορδός Χρήστος ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΩΝ κ Κοντογιώργης Δημήτριος  ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΠΟΕΕΦΕΔ ΕΦ Τ/ΧΗΣ κ Σιδηρόπουλος Ιωαν. ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του ΣΕΑΝ Νόμου Χαλκιδικής κκ Κέκερης Ιωαν. και Ρούσσος Στυλ. ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Τ. Κ. Γεροπλατάνου εκπρόσωπος του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Π. Υ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κασσανδρείας εκπρόσωποι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ και έφεδροι αξιωματικοί και οπλίτες με τις οικογένειες τους.
 

Μετά την τελετή και τους χαιρετισμούς των προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε σύντομη παρουσίαση του έργου και των δραστηριοτήτων της ΛΕΦΕΔ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και της ΠΟΕΕΦΕΔ όπως και διασωστικος – εκπαιδευτικός εξοπλισμός της Λέσχης.
 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης βραβεύθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στην ΕΦΕΔΡΕΙΑ ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του ΣΕΑΝ Νόμου Χαλκιδικής ΕΦ ΛΟΧΑΓΟΣ ΠΖ Ρούσσος Στυλιανός με την ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΕΦΕΔΡΟΥ της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ μετά από πρόταση της Λέσχης μας.
 

Κλείνοντας ευχαριστούμε τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ κ Αστεριο Ζωγράφο για την παραχώρηση του κτιρίου και του εξειδικευμένου εξοπλισμού όπως και για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας, και τον ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ της Π.Ε. Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ κ Ιωάννη Γιώργο για την εξίσου άψογη συνεργασία μας και για την παραχώρηση οχήματος 4Χ4 και καυσίμων όπως και εξειδικευμένου εξοπλισμού για την αποστολή μας στην Πολιτική Προστασία. 
Μετά τιμής,

ΤΟ Δ.Σ. της ΛΕΣΧΗΣ
 
 
ΠΗΓΗ : ΛΕΦΕΔ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ